Afectiuni biliare

  (9)
Sortare dupa
 • Colebil contine o combinatie de substante utilizata ca medicatie substitutiva in terapia vezicii biliare (care compenseaza deficitul de bila). Colebil este indicat adultilor si copiilor peste 7 ani ca tratament adjuvant in tulburarile dispeptice atribuite deficitului de bila in intestin, precum si in constipatia cronica.
 • Anghirol este un medicament OTC ce poate fi folosit ca tratament adjuvant in tulburarile dispeptice datorate insuficientei secretorii biliare precum si pentru stimularea secretiei si evacuarii bilei la persoanele cu risc de litiaza biliara. De asemenea, are rol benefic pentru cresterea apetitului alimentar si pentru favorizarea functiilor de eliminare digestiva si urinara.
 • Bilichol are efect antispastic, coleretic-colagog, antiinflamator, Inhibitor al 3-Hidroxi- 3Metil-Coenzima A Reductaza (ceea ce determina scaderea producerii endogene de colesterol, desaturarea bilei de colesterol), antimicrolitiazic, antiseptic biliar.
 • Antispasmin Forte este un medicament utilizat pentru tratamentul simptomatic al spasmului musculaturii netede asociat bolilor cailor biliare (litiaza biliara, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita) si bolilor tractului urinar (litiaza renala, litiaza ureterala, pielita, cistita si in spasmul sfincterelor vezicii urinare).
 • Cynarix este un medicament tradițional pe bază de plante indicat în ameliorarea simptomelor tulburărilor digestive de tip dispeptic cu senzație de plenitudine, balonare și flatulență.
 • Ce este Fiobilin si pentru ce se utilizeazaFiobilin contine o substanta activa numita acid dehidrocolic si apartine grupului de medicamente n
 • Panzcebil drajeuri gastrorezistente favorizeaza digestia proteinelor, glucidelor si lipidelor prin aport de enzime pancreatice, hemicelulaza si saruri biliare. Este indicat in tulburari de digestie datorate insuficientei secretorii a pancreasului exocrin, pancreatite cronice (inflamatie cronica a pancreasului), boala fibrochistica a pancreasului, dispepsii cu steatoree (scaune cu grasimi in cantitate mare), tulburari digestive prin exces alimentar, boala celiaca.
 • Carminativ, slab antispastic, antiseptic biliar; micsoreaza riscul calculozei biliare.Indicatii:Colangita, colecistita, colelitiaza, sind
 • Fiecare capsula contine 100 mg solutie: mentol 32 g, menton 6 g, -pinen 13.6 g, pinen 3,4 g, borneol 5 g, camfen 5 g, cineol 2 g la 100 gr solutie.Ind
  Afectiuni biliare

  Afectiuni biliare