Tensiometre (30)

Sortare dupa
Tensiometru semiautomat M1, 1 bucata, Omron

Tehnico-Medicale

Tensiometru Omron M1 este un tensiometru semiautomat de brat, cu pompa (umflarea manuala si dezumflare automata a mansetei), care ofera o masurare corecta si rapida a presiunii arteriale.
214.89 Lei
Stoc epuizat
Tensiometru M3 Comfort, Omron

Tehnico-Medicale

Tensiometru Omron M3 Comfort face parte din noua gama de tensiometre Omron M3 incorporeaza cele mai avansate tehnologii pentru senzori si indicatori astfel incit masurarea tensiunii arteriale sa fie cit mai precisa si fiabila.
Tensiometru digital de incheietura RS2, 1 bucata, Omron

Tehnico-Medicale

Tensiometru de incheietura automat, complet silentios, cu tehnologie INTELLISENSE incorporata, ce ofera o masurare corecta si rapida a presiunii arteriale. Aparat validat clinic - precizie si repetabilitate deosebite, demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate si medici acreditati.
Tensiometru de incheietura RS8, Omron

Tehnico-Medicale

Aparat validat clinic - precizie si repetabilitate deosebite demonstrate prin testsri independente efectuate de institute specializate si medici acreditati.
531.89 Lei
Stoc epuizat
Pulsoximetru deget, PM-O5, Perfect Medical

Aparatura medicala

Pulsoximetrul pentru de deget este un dispozitiv medical nou cu tehnici neinvazive pentru detectarea pulsului. Portabil, este capabil sa masoare valor
147.89 Lei
Stoc epuizat
Tensiometru de brat M3, 1 bucata, Omron

Tehnico-Medicale

Tensiometru Omron M3 este un tensiometru de brat care ofera acuratetea si fiabilitatea la care va asteptati de la tensiometrele Omron, cu caracteristici suplimentare avansate pentru a oferi incredere in calitatea si consistenta rezultatelor.
Tensiometre

Tensiometre

Tensiometre - Aparatura medicala