Bjorg

Sortare dupa
Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 30 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale.
Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lo
Musli ecologic de cereale, fructe si seminte gourmet bogat in fibre si cereale integrale. Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 25 de ani sa promoveze
Bogat in fibre si in cereale integrale. Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale.
Baton de cereale crocant din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara coloranti si conservati, sursa de fibre, fara gluten.
Pentru a limita consumul de acizi grasi saturati, Bjorg utilizeaza uleiul de floarea soarelui oleic, un ulei natural bogat in acizi grasi nesaturati, acidul oleic mai fiind numit si Omega 9.
Amestec de cereale, fructe si seminte din ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Biscuiti umpluti cu zmeura. Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale. Din faina intermediara, cu zahar de trestien nerafinat si fara ulei de palmier.
Din cereale integrale, bogati in fibre, cu zaharuri nerafinate, fara ulei de palmier.
Din grau integral, fara ulei de palmier.
Bjorg se angajeaza de peste 30 de ani sa schimbe modul in care ne hranim, zi de zi. Fulgii de ovaz integral sunt glazurati cu zahar de trestie nerafinat.
Musli ecologic de cereale, soia, curmale, fructe rosii, bogat in fibre si proteine.
Bjorg se angajeaza de peste 30 de ani sa schimbe modul in care ne hranim, zi de zi.
Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale.
Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de peste 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale.
Din grau integral, cu zaharuri nerafinate, fara ulei de palmier si fara arome adaugate aceste barcute cu capsune sunt o sursa de fibre.
Micul Curios, noua gama de produse pentru copii creata cu expertiza nutritionala completa de catre Bjorg Cereale din fulgi de grau glazurati cu miere.
Gaufre cu caramel cu unt si sare de mare.