Jucarii (55)

Sortare dupa
Indiferent de ocazie, micutul tau va fi pur si simplu captivat de jucaria rotativa de la Baby Einstein.
Jucaria din plus Zebra zambareata de la Baby Einstein il va ajuta pe micut sa isi dezvolte simturile si functiile cognitive.
O jucarie extrem de versatila: sa fie jucarie pentru dentitie, jucarie de construit sau jucarie senzoriala? Este de fapt toate cele 3 jucarii.
Grupul animalutelor vesele o sa il distreze pe micut ore in sir! Acesti noi prieteni
Jucaria pentru dentitie Minut Baby este viu colorata, stimuleaza dexteritatea manuala, perceptia vizuala si auditiva a bebelusului.
Bebelusul tau va avea non-stop activitate cu mingea cu lumini si muzica de la Yookidoo. Fetele cu tematica animala, stelele s
Centrul de joaca este un loc al explorarii si descoperirilor care iti va tine micutul ocupat ore intregi.
Oglinda, oglinjoara, cine e cel mai frumos bebe din tara? Bebelusul tau isi va face primul prieten atunci cand se va vedea pentru prima oara in oglinda mare si sigura decorata in vacuta de la Yookidoo.
Oglinda, oglinjoara, cine e cel mai frumos bebe din tara? Bebelusul tau isi va face primul prieten atunci cand se va vedea pentru prima oara in oglinda mare si sigura decorata in catel de la Yookidoo.
Cocosul muzical cu activitati de la Yookidoo largeste orizontul bebelusului tau prin joaca, contribuind activ la dezvoltarea lui cognitiva, fizica, sociala si emotionala. Colectia de jucarii zanganitoare sub forma de animalute (vacuta, catel, magarus sau cocos) introduce nou-nascutul in lumea amuzanta si captivanta de la ferma.
Acest dus sub forma de elefant violet a fost proiectat special pentru a avea un flux de apa bland si relaxant.
Catelul muzical cu activitati de la Yookidoo largeste orizontul bebelusului tau prin joaca, contribuind activ la dezvoltarea lui cognitiva, fizica, sociala si emotionala.
O jucarie zornaitoare cu baterii, activata prin miscare, cu sunete, muzica si mai multe texturi. Are un maner usor de apuc
Hraneste curiozitatea celui mic si construieste-i pasiunea pentru carti cat inca este in scutec! Cartea muzicala pentru bebe de la Yookidoo este o jucarie interactiva
Un submarin cu baterii, cu un sistem de circulare a apei pe baza de pompa, care trage apa din cada si recicleaza un flux sigur de apa, fara a consuma apa in plus de la robinet.
Acest dus sub forma de elefant bleu a fost proiectat special pentru a avea un flux de apa bland si relaxant.
Centrul de joaca si miscare Fantastic de la Yookidoo este o jucarie premiata, cu tematica fantezista cu print, printesa si dragon, ideala pentru primul an al micutului tau.
Magarusul muzical cu activitati de la Yookidoo largeste orizontul bebelusului tau prin joaca, contribuind activ la dezvoltarea lui cognitiva, fizica, sociala si emotionala. Colectia de jucarii zanganitoare sub forma de animalute (vacuta, catel, magarus sau cocos) introduce nou-nascutul in lumea amuzanta si captivanta de la ferma.
Sus, sus si am plecat departe in acest balon magic foarte distractiv! Jucaria balon muzical cu activitati de la Yookidoo va pluti copilul intr-o lume imaginara in care poate explora culorile, texturile multiple si sunetele captivante. O adevarata experienta senzoriala care faciliteaza dezvoltarea simturilor.
Vremea baitei nu va mai fi niciodata aceeasi odata ce copilul tau descopera stropitoarea elefant de baie de la Yookidoo si accesorile care fac joaca in apa distractiva si educativa in acelasi timp.
Puneti-va centurile fiindca acest avion e gata sa zboare intr-o calatorie exploratorie nemaiintalnita! Jucaria avion muzical cu vacuta Yookidoo va duce copilul
Trei jucarii extrem de versatile care pot fi folosite aproape oriunde si oricand!
Cele 5 mingi de activitati stimuleaza bebelusul sa le exploreze pentru a descoperi lucruri noi.
Prima masina a bebelusului e gata sa porneasca la drum. Trei boabe de mazare intr-o pastaie fac o echipa grozava in timp ce se invart si rotesc, atunci cand mainile celui mic le misca.
Jucarii

Jucarii