Cum se livreaza

Livrarea produselor achizitionate de pe www.drmax.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid oferite de companiile partenere doar pe teritoriul Romaniei.

Oferim si posibilitatea de transport cu temperatura controlata pentru comenzile ce contin medicamente fara prescriptie medicala pentru toata tara.

Ridicare personala din farmacie - Gratuit

  • Momentan, serviciul este disponibil pentru toti clientii, chiar daca opteaza pentru crearea unui cont de client, sau nu, insa, pentru a usura procesul de cumparare, va recomandam sa va creati un cont de client, din sectiunea "Intra in cont"

  • Comenzile se vor procesa in termen de 5 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii. Comenzile vor fi expediate din depozitul farmaciei online, situat in Strada Buiacului, nr. 2, Mogosoaia, Ilfov.

  • Mergeti sa ridicati comanda numai dupa primirea confirmarii prin email sau telefonic a sosirii comenzii Dumneavoastra in farmacia selectata.

sau

Livrare prin curier rapid

Tarife standard de  livrare:

10.90 lei (TVA inclus) serviciu de livrare nationala:

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1 kg, fata de tariful standard, se va percepe o taxa suplimentara de 1 leu / fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutatea suplimentara.

Termenul de livrare este de aproximativ 24-48 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, transportul este gratuit.

Observatii: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 14:00 vor fi preluate in a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri, dupa ora 15:30, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

Dr.Max.ro are responsabilitatea de a asigura transportul si depozitarea coletelor continand medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala (OTC) astfel incat sa fie protejate impotriva deteriorarii, falsificarii, furtului, precum si cu mentinerea conditiilor de temperatura in conformitate cu specificatiile producatorului (