Cum se livreaza

Livrarea produselor achizitionate de pe www.drmax.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid oferite de companiile partenere doar pe teritoriul Romaniei.

In functie de produsele adaugate in cos, aveti la dispozitie 4 metode de livrare:

  1. Click & Collect;
  2. Easybox;
  3. Livrare prin curier;
  4. Rezervare in farmacie – cu ridicare in aceeasi zi;

1. Ridicare personala din farmacie prin Click & Collect – Gratuit

Serviciul este disponibil pentru toti clientii, chiar daca opteaza pentru crearea unui cont de client sau nu, insa, pentru a usura procesul de cumparare, va recomandam sa va creati un cont de client, din sectiunea „Intra in cont".

Pentru comenzile sub 50 de lei, plata se poate face doar cu cardul. Pentru comenzile peste 50 de lei, plata poate fi efectuata si in farmacia selectata, in momentul in care ridicati comanda.

Comenzile se vor procesa in termen de 5 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii. Comenzile vor fi expediate din depozitul farmaciei online, situat in Strada Buiacului, nr. 2, Mogosoaia, Ilfov.

Mergeti sa ridicati comanda numai dupa primirea confirmarii prin email sau telefonic a sosirii comenzii dumneavoastra in farmacia selectata.

Pentru mai multe informatii legate de serviciul Click & Collect, accesati urmatorul link: Ridicare gratuita in farmacie

2. Easybox – Livrare in toata tara

Tarif standard de livrare:

  • 8.90 lei (TVA inclus).

Termenul de livrare este de aproximativ 48 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Termenul in care se poate ridica comanda este de 48 de ore din momentul in care coletul este incarcat in locker, cu posibilitatea prelungirii din aplicatia Sameday. 

  • Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, transportul este gratuit.

In momentul in care comanda dumneavoastra va fi incarcata in locker, veti primi un mesaj de confirmare de la Sameday pentru a o ridica.

Pentru comenzile sub 25 de lei, plata se poate face doar cu cardul in momentul plasarii comenzii.

3. Livrare prin curier rapid

Tarife standard de livrare:

  • 10.90 lei (TVA inclus) serviciu de livrare nationala.
  • Pentru comenzile sub 50 de lei, plata se poate face doar online, cu cardul, in momentul in care este plasata comanda.
  • Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, transportul este gratuit.

Termenul de livrare este de aproximativ 24-48 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Termenul maxim de livrare conform legii este de 30 de zile.

Observatii: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 14:00 vor fi preluate in a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri, dupa ora 15:30, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul saptamanii urmatoare.

www.drmax.ro are responsabilitatea de a asigura transportul si depozitarea coletelor continand medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala (OTC) astfel incat sa fie protejate impotriva deteriorarii, falsificarii, furtului, precum si cu mentinerea conditiilor de temperatura in conformitate cu specificatiile producatorului (< 25 C). Pentru a ne asigura ca acest lucru se intampla, transportul acestora se face in conditii de protectie pasiva. In anotimpul cald, medicamentele comandate vor fi insotite in colet de un agent de racire, astfel incat temperatura corecta sa poata fi mentinuta pe toata perioada transportului. Agentul de racire nu trebuie returnat catre drmax.ro si poate fi refolosit.

4. Rezervare in farmacie – Gratuit, Ridicare in aceeasi zi

Rezervarea se face direct din stocul farmaciei selectate, doar daca toate produsele din cosul de cumparaturi sunt disponibile in locatia selectata.

Pentru comenzile sub 50 de lei, plata se face online cu cardul. Pentru comenzile peste 50 de lei, plata se poate face si in farmacie, in momentul in care ridicati comanda.

Rezervarile se vor procesa in cateva ore din momentul plasarii acestora.

Va rugam sa asteptati e-mailul de confirmare si SMS-ul inainte de a va prezenta pentru ridicarea rezervarii.

1. La metoda de livrare, selectati Ridicare din farmacie, apoi click pe Alege o farmacie.

2. Cautati farmacia preferata, iar daca produsul din cosul de cumparaturi este disponibil pentru rezervare, va fi mentionat astfel: Rezervare in farmacie.

3. Click pe Rezervare in farmacie, apoi pe Alege farmacia.

4. Finalizati comanda in mod normal.