Nestle

Sortare dupa
Fiecare portie de cereale Nestle pentru sugari este special creata pentru a asigura nutrientii esentiali de care acestia au nevoie, intr-o portie adaptata stomacului mic, pentru o crestere si o dezvoltare normala.
Laptele praf Nan 3 Comfortis este un lapte pentru copii, care poate fi folosit de la 1 an, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.
Laptele praf Peptamen Junior este un aliment dietetic cu scopuri medicale speciale. Acesta are formula enterala de peptide, echilibrata din punct de vedere nutritional, pentru regimul dietetic al copiilor intre 1-10 ani cu disfunctii gastrointestinale.
Printre elementele fascinante care fac ca laptele matern sa fie unic, exista un grup de componente bioactive denumite oligozaharidele.
Incepe diversificarea puiului tau cu o masa delicioasa fara gluten pe baza de orez, mar, banana si para, imbogatite cu nutrienti esentiali. Cerealele Nestlé® Orez cu 3 fructe sunt usor de preparat si datorita aportului lor n
NAN® OPTIPRO® 1 HMO® este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la nastere atunci cand acestia nu pot fi alaptati.
Laptele praf Nan 3 Optipro contine o combinatie unica de ingrediente, sustinand o buna dezvoltare fizica si mentala a copilului, ajutand astfel la oferirea unei baze puternice pentru viitorul sau.
NAN SUPREME Pro 2 include un mix unic de: 5 oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern (2’-FL, DFL, LNT, 6’-SL si 3’-SL), o combinatie exclusiva Nestlé, inspirata din diversitatea si proportiile oligozaharidelor din laptele matern.
Laptele praf Modulen IBD poate fi folosit ca sursa unica de nutritie in faza acuta a bolii Crohn sau pentru completarea alimentatiei in perioadele de remisie. Modulen IBD este un produs sub forma de pudra, ce se reconstituie flexibil cu apa in functie de necesarul caloric al pacientilor de la 1 kcal/ml pana la 1.5 kcal/ml.
Laptele praf Nan 2 Optipro este dezvoltat pe baza cercetarilor Nestle in domeniul nutritiei si sanatatii copiilor si contine o combinatie unica de ingrediente ce sustin o buna dezvoltare fizica si mentala a bebelusului in aceasta etapa, ajutand astfel la crearea unei baze puternice pentru viitor.
Laptele praf Nutren Junior este o dieta completa, echilibrata, cu administrare orala sau pe sonda, pentru regimul copiilor intre 1-10 ani cu malnutritie sau avand risc de malnutritie.
Nan Complete Comfort este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale pentru regimul dietetic al sugarilor cu probleme digestive minore. Prin combinatia sa unica de ingrediente, produsul ajuta la managementul afectiunilor gastrointestinale (regurgitare, constipatie, colici).
Fiecare portie de cereale Nestle pentru sugari este special creata pentru a asigura nutrientii esentiali de care are nevoie intr-o portie adaptata stomacului mic, pentru o crestere si o dezvoltare normala.
Laptele praf Nan AntiRegurgitare este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Formula sa ingrosata cu amidon este benefica pentru cresterea stabilitatii continutului gastric.
Laptele praf fara lactoza NAN ExpertPro este un produs destinat sugarilor, inca de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.
Nan Optipro 1 este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.
NAN® OPTIPRO® 3 HMO este un lapte destinat copiilor de varsta mica de la 1 an, ca parte lichida a alimentatiei, dezvoltat pe baza cercetarilor Nestlé in domeniul nutritiei si sanatatii copiilor.
NAN® EXPERTPRO HA este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi, care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati. Asigura sugarului toti nutrientii esentiali pentru dezvoltarea sa normala fizica si mentala. Prin combinatia sa unica de ingrediente, NAN® EXPERTPRO HA reduce riscul de alergie in primii ani, cei mai importanti din viata.
Produsul contine o combinatie delicioasa de 8 cereale (grau, orz, secara, porumb, orez, ovaz, mei, sorg) care il vor cuceri pe micutul tau.
Alfare HMO este dedicat pentru copiii care sufera de: alergii, intoleranta, APLV, alergie la proteinele din laptele de vaca, tulburari digestive sau fibroza chistica.
Cerealele pentru sugari si copii de varsta mica Nestle Nature Selection Multicereale si Banana contin cereale integrale, cu 0% zaharuri adaugate sau rezultate in urma procesului de productie.
Rasfata-ti puiul cu Iogolino banane, o gustare delicioasa si cremoasa pe baza de lapte, bogata in calciu pentru oase puternice. Gustarile Iogolino sunt pasteurizate si ambalate in atmosfera protectoare pentru a preveni contaminarea cu micro-organisme.
Copiii mici parcurg o perioada de transformari intense, in timpul carora nevoile lor nutritionale sunt crescute.
Fiecare portie de cereale Nestle pentru sugari este special creata pentru a asigura nutrientii esentiali de care acestia au nevoie, intr-o portie adaptata stomacului mic, pentru o crestere si  o dezvoltare normala.