Ceaiuri de fructe
Ceaiuri de fructe (66)

Ceai merisoare si afine - contine fructe in proportie variabila min. 50% (macese, coriandru, mere), hibiscus, afine si merisoare.Dintre toate fructele

Ceaiul Fares cu fructe de padure contine flori de hibiscus si un amestec de fructe de padure in proportie variabila min. 40% (macese, aronia, zmeura,

O experienta exotica chiar in cana ta de ceai – degusta din plin aroma unui ceai fructat, parfumat si incantator! Regasit intr-o combinatie unica si placuta, Ceaiul de fructe rosii ce capteaza prospetimea verii in orice ora a zilei.

Cu o savoare unica, un gust dulce-acrisor, dar cu un efect revigorant, acest ceai este perfect a fi consumat in orice moment al zilei. Proaspat, inmiresmat, Merisorul-canadian se completeaza perfect cu marul si hibiscusul, pentru a oferi un plus de aroma zilei, dar si mai multa energie organismului.

Ceaiul de capsuni si fragi este un ceai aromat, parfumat si vitaminizant, din flori de hibiscus si amestec de fructe uscate in proportie variabila min

Produsele ORGANIC INDIA promoveaza sanatatea, fericirea si „Adevarata Stare de Bine” si sunt realizate cu grija si iubire. Alegand ORGANIC INDIA participati si dumneavoastra activ la misiunea noastra de a crea un mediu inconjurator sustenabil!

Este recomandat in caz de fragilitate capilara, pentru cresterea acuitatii vizuale si in maladii vasculare ale diabeticilor.

Ceai de coacaze negre uscate, ce ofera relaxare si confort in orice moment al zilei, avand un gust delicios si racoritor.

Aceste ceaiuri traditionale au un continut ridicat de principii active cu diferite actiuni fiziologice.

Datorita continutului de vitamine si minerale ceaiul de macese si-a dovedit eficacitatea in tratarea racelilor, tusei si gripei, dar reducerea colesterolului din sange.

Un amestec de infuzii de Ceylon compuse din: hibiscus, mar, trandafir, capsuni, ananas, papaya, portocale, floarea-soarelui, kiwi, fructul pasiunii.

Ceai cu un mix perfect de capsuni si zmeura, ideal ca bautura racoritoare vara, sau bautura calda in timpul iernii.

Culoare, gustul si efectul acestor ceaiuri va vor face sa va indragostiti de ele atat pe vreme racoroasa, cat si pe vreme caniculara, putand fi baute si sub forma de ceai rece.

Ceai aromatizat din plante si fructe uscate (visine, flori de hibiscus, menta, musetel, fructe de paducel si porumbar), bogate in vitamine si miner

Fructele de afin au un continut ridicat de substante cu proprietati terapeutice importante (vitaminele A si C, taninuri, pectine, acizi organici etc).
