Pampers

  (34)
Pampers
Sortare dupa

Din clipa in care ai decis să devii parinte, ti-ai dorit sa ii poti oferi bebelusului tau tot ce e mai bun. Iata motivul pentru care ai consultat medicul inca din perioada preconceptie, ai luat suplimente pentru sarcina, ai renuntat la fumat si la gura de vin pe care o gustai uneori seara impreuna cu sotul, ai facut un milion de analize, ai gasit cel mai bun specialist si ai ales spitalul care ofera cele mai bune conditii pentru nastere, ai citit cărti si te-ai inscris în grupuri de suport pentru viitoare mamici. Acum, că bebelusul este in bratele tale, e momentul pentru etapa urmatoare: gasirea celor mai bune scutece pentru el.

Pielea bebelusului este fina și delicata, prin urmare scutecele alese trebuie sa o protejeze cat mai bine impotriva umezelii. Cu scutecele Pampers eritemul fesier este doar o amintire urata, ca si asternuturile care trebuie schimbate in miez de noapte. Mai mult decât atat, Pampers creste odata cu bebelusul, scutecele fiind disponibile in marimi variate, dintre care sa poti alege in functie de varsta si de greutate.

Care sunt avantajele scutecelor Pampers?

Fie ca este vorba despre scutecele clasice sau despre scutecele-chilotel, ideale in perioada antrenamentului la olita, Pampers garanteaza libertate de miscare alaturi de prevenirea scurgerilor. Cu un design, o structura si o compozitie gandite in colaborare cu o echipa de peste 700 specialisti, medici pediatri si dermatologi, scutecele Pampers respecta standardele de siguranta, fiind testate, in toate etapele productiei, printr-un sistem de monitorizare cu peste 2000 de parametri. Toate astea pentru ca bebelusii sa fie fericiti, sa poata dormi linistiti si sa poata explora in siguranta lumea care i-a intampinat cu bratele deschise!