Oromed

Sortare dupa
Perna profilata de la OROMED asigura pozitionarea optima a vertebrelor cervicale in timpul somnului, datorita utilizarii spumei termoactive inovatoare cu memorie de forma.
Periuta de dinti cu pulsatii sonice pentru adulti de la OROMED este un dispozitiv de ultima generatie care va ajuta sa aveti un zambet impecabil.
Periuta de dinti OROMED ORO-SONIC KIDS a fost proiectata cu gandul la copiii nostri.
Termometrul cu infrarosu pentru corp sau suprafete, model ORO-T60 Perfect, este un dispozitiv modern si non-invaziv.
Tensiometrul de incheietura, model ORO-SM2 COMFORT, este un dispozitiv complet automat pentru masurarea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac la nivelul incheieturii mainii.
Nebulizatorul portabil cu ultrasunete, model ORO-MESH, este un dispozitiv medical mic, usor de transportat, silentios si cu membrana.
ORO-M1 AIO (ALL IN ONE) este un tensiometru electronic modern, cu structura compacta (tensiometru cu manseta integrata) care functioneaza pe baza unei metode oscilometrice de masurare, pe baza tehnologiei Fuzzy Logic.
Termometrul cu infrarosu, model Oro-Baby Color, a fost proiectat pentru masurarea temperaturii corpului sau suprafetei dorite cu ajutorul tehnologiei radiatiilor infrarosii.
Termometrul fara contact OROMED ORO-T30 BABY are functia de identificare a nivelului de temperatura cu ajutorul a trei culori: la masurarea temperaturii pe frunte, cand temperatura este = 37,4 -> 37,9°C, se va aprinde ecranul in portocaliu, iar cand temperaura este >= 38,0°C ecranul va fi rosu.