Oromed

Sortare dupa
Nebulizatorul portabil cu ultrasunete, model ORO-MESH, este un dispozitiv medical mic, usor de transportat, silentios si cu membrana.
Termometrul cu infrarosu, model Oro-Baby Color, a fost proiectat pentru masurarea temperaturii corpului sau suprafetei dorite cu ajutorul tehnologiei radiatiilor infrarosii.
Termometrul cu infrarosu pentru corp sau suprafete, model ORO-T60 Perfect, este un dispozitiv modern si non-invaziv.
Termometrul fara contact OROMED ORO-T30 BABY are functia de identificare a nivelului de temperatura cu ajutorul a trei culori: la masurarea temperaturii pe frunte, cand temperatura este = 37,4 -> 37,9°C, se va aprinde ecranul in portocaliu, iar cand temperaura este >= 38,0°C ecranul va fi rosu.
Tensiometrul de incheietura, model ORO-SM2 COMFORT, este un dispozitiv complet automat pentru masurarea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac la nivelul incheieturii mainii.
Incalzitorul pentru biberoane realizat de cei de la OROMED inseamna, de fapt, doua dispozitive intr-unul singur.
Nebulizatorul pentru intreaga familie, model ORO-FAMILY PLUS, este un nou dispozitiv medical cu piston pneumatic si poate fi folosit de la cel mai mic membru al familiei pana la cel mai mare.
Periuta de dinti Oromed Oro-Sonic Kids a fost proiectata cu gandul la copiii nostri.
Perna profilata de la OROMED asigura pozitionarea optima a vertebrelor cervicale in timpul somnului, datorita utilizarii spumei termoactive inovatoare cu memorie de forma.
Tensiometru electronic cu masurare pe brat ORO-N6 Basic, functie de recunoastere a aritmiei cardiace, afisaj digital mare, afiseaza media ultimelor 3 masuratori si memoreaza 120 de rezultate pentru 2 utilizatori.
Verificarea regulata a greutatii si a inaltimii copilului ajuta la controlul dezvoltarii acestuia. Forma ergonomica a cantarului asigura copilului confort si siguranta in timpul cantaririi.
Acest model de alcooltest cu afisaj digital este un dispozitiv profesional pentru testarea continutului de alcool din aerul expirat.
Cantarul SMART cu Bluetooth este un dispozitiv de ultima generatie, creat de OROMED, special pentru cei carora le pasa de sanatatea si conditia lor fizica.
Nebulizatorul portabil cu ultrasunete, model ORO-MESH, este un dispozitiv medical mic, usor de transportat, silentios si cu membrana. El poate fi utilizat cu orice medicamente care pot fi folosite in inhalatoarele traditionale cu piston.
Periuta sonica pentru periaj profesional dinti ORO-SONIC (neagra/alba) – are mai multe rotatii pe minut in comparatie cu o periuta electrica rotativa, indepartand mai eficient placa bacterina si curatand spatiile dintre dinti.
Periuta de dinti cu pulsatii sonice pentru adulti de la OROMED este un dispozitiv de ultima generatie care va ajuta sa aveti un zambet impecabil.
Periuta de dinti OROMED ORO-SONIC KIDS a fost proiectata cu gandul la copiii nostri.
Perna profilata Oromed asigura o pozitie optima a vertebrelor cervicale in timpul somnului datorita utilizarii spumei inovatoare cu memorie termoset.
ORO-M1 AIO (ALL IN ONE) este un tensiometru electronic modern, cu structura compacta (tensiometru cu manseta integrata) care functioneaza pe baza unei metode oscilometrice de masurare, pe baza tehnologiei Fuzzy Logic.
Termometrul cu capat flexibil, model ORO-FLEXI, este un aparat din noua generatie cu ajutorul caruia se masoara temperatura copilului in aproximativ 60 de secunde.
Pregatiti mancarurile urmand reteta din cartea de bucate – in loc sa respectati cantitatea exacta de ingrediente utilizate, le adaugati „din ochi”, ceea ce face ca rezultatul final sa fie complet diferit de cel dorit?