Hero

  (3)
Hero
Sortare dupa
  • Plasturii Hero Mighty Patch Invisible+ sunt eroul tau pentru tratarea cosurilor. Abia vizibile si ideale pentru uzul pe timpul zilei, acesti plasturi autocolanti transparenti ajuta la absorbtia impuritatilor din cosuri rapid. In plus, acestia protejeaza impotriva atingerii si contribuie la crearea unui mediu de vindecare. Subtiri si usori, plasturii ingeniosi se confunda usor cu nuanta pielii si au aderenta pentru intreaga zi.
  • Plasturii pentru tratarea cosurilor Hero Mighty Patch sunt noul tau erou impotriva imperfectiunilor. Subtiri, usor de aplicat si potriviti pentru utilizarea in timpul zilei sau noptii, acesti plasturi transparenti nu usuca pielea si ajuta la absorbtia impuritatilor rapid. In plus, fiecare plasture pentru cosuri protejeaza, camufleaza si ajuta la crearea unui mediu de vindecare.
  • Plasturii pentru tratarea cosurilor Hero Mighty Patch The Original sunt noul tau erou impotriva imperfectiunilor. Subtiri, usor de aplicat si potriviti pentru utilizarea in timpul zilei sau noptii, acesti plasturi transparenti nu usuca pielea si ajuta la absorbtia impuritatilor rapid. In plus, fiecare plasture pentru cosuri protejeaza, camufleaza si ajuta la crearea unui mediu de vindecare.