Suplimente pentru unghii (68)

Sortare dupa
Cystiphane este un supliment alimentar pe baza de L-cistina de origine vegetala, Vitamina B6 si Zinc conceput pentru par si unghii fragilizate, casante, devitalizate, moi si pentru a ajuta la conservarea fortelor si la protejarea lor contra agresiunilor externe.
Pentru un par friabil, tern, lipsit de stralucire si unghii exfoliate cu tendința de a se rupe usor.Contribuie la hranirea si protejarea p
Hyaluronic Acid with Colagen Complex este un supliment alimentar obtinut prin combinatia sinergica a 100mg de acid hialuronic si a colagenului.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a mugurilor plantei de Cuisoare.
SOD + Collagen Complex ajuta la mentinerea sanatatii pielii, imbunatatirea elasticitatii si aspectului pielii, fiind recomandat in special femeilor peste 40 de ani si celor care au probleme cu celulita.
Centrum pentru femei ofera o gama completa de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale ce ofera multiple beneficii si sustine nevoile nutritionale ale femeilor. Contine niveluri ridicate de calciu, vitamine, fier si acid folic, avand o formula completa, special creata pentru cerintele moderne.
Myo-Inositol + Selenium este un supliment alimentar recomandat pentru mentinerea echilibrului hormonal feminin sau masculin.
Produsul Quercetin + Zinc are o formula eficienta cu absorbtie ridicata, dedicata pentru a stimula capacitatea naturala de aparare a organismului si functiile sistemului imunitar. Compozitia sa este formata din quercetina, 250 mg/capsula, extract standardizat de salcam-japonez si zinc bisglicinat, forma superioara de zinc.
Seleniu 200mcg este un supliment alimentar recomandat pentru functionarea normala a sistemului imunitar, pentru sustinerea functiei tiroidiene, pentru cresterea fertilitatii si pentru mentinerea sanatatii parului si unghiilor.
Produsul Quercetin + Zinc are o formula eficienta cu absorbtie ridicata, dedicata pentru a stimula capacitatea naturala de aparare a organismului si functiile sistemului imunitar. Compozitia sa este formata din quercetina, 250 mg/capsula, extract standardizat de salcam-japonez si zinc bisglicinat, forma superioara de zinc.
Beauty Help Strawberry este un supliment alimentar sub forma de pudra pentru shake-uri, cu gust de capsuni. Produsul are o formula inovatoare care reuneste intr-o forma concentrata cele mai renumite ingrediente din produsele nutricosmetice de lux, administrate intern.
Beauty Help Chocolate este un supliment alimentar sub forma de pudra pentru shake-uri, cu gust de ciocolata, ce contine o formula unica, inovatoare, care reuneste intr-o forma concentrata cele mai renumite ingrediente din produsele nutricosmetice de lux, administrate intern.
Hyaluronic Acid with Colagen Complex este un supliment alimentar obtinut prin combinatia sinergica a 100mg de acid hialuronic si a colagenului.
Dr.Max Vitamina E 100UI este un supliment alimentar care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, protejeaza pielea si grabeste vindecarea ranilor.
Collagen Pure este un supliment alimentar pe baza de colagen Verisol, sub forma de pulbere, un amestec de peptide bioactive, obtinute printr-un proces patentat de hidroliza a colagenului de tip I si III.
Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ (vitamina E, vitamina C, zinc, seleniu), ajuta la reducerea oboselii si a extenuarii, contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii (vitamina C).
Rezultatele tratamentului cu BioSil sunt demonstrate clinic – ajuta organismul sa genereze propriul sau colagen, cu amprenta personala de ADN.
Zinc Optim  mentine sanatatea pielii, parului si unghiilor si sustine sitemul imunitar.
Uleiul de ricin imbogatit cu vitamina A are proprietati regenerante, nutritive si emoliente asupra epidermei uscate, unghiilor cu tendinta de rupere si exfoliere, precum si asupra parului tern, devitalizat si casant.
Vitamina C + D3 + Zn este un supliment alimentar recomandat pentru sustinerea imunitatii in infectiile virale respiratorii.
Collagen + Hyaluron este un supliment alimentar pe baza de colagen Verisol si acid hialuronic, sub forma de pulbere, fiind un amestec de peptide bioactive, obtinute printr-un proces patentat de hidroliza a colagenului de tip I si III.
Frumusete de poveste este destinat sanatatii pielii, unghiilor si a parului si are ca ingrediente principale Zinc, ulei de Luminita noptii si extract din frunze de ceai verde si radacina de Iulisca.
Antiartritic este un supliment alimentar care are in componenta un complex de vitamine si minerale ce contribuie esential la starea de sanatate optima a articulatiilor, inimii, sistemului digestiv si creierului.
Supliment alimentar OptiZinc(r) 30mg, Solaray, 60 capsule vegetale, suport al sistemului imunitar si al sanatatii parului, pielii si a unghiilor.
Molekin Zinc este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, cu actiune antioxidanta. Suplimentul sustine vederea normala si ofera suport sanatatii sistemului osos, pielii, parului si unghiilor. Contribuie, de asemenea, la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.
MSM IbuActin este un supliment alimentar pe baza de extracte din plante si MSM cu rol in reducerea disconfortului articular.
Collagen Strawberry este un supliment alimentar pe baza de colagen Verisol, sub forma de pulber, fiind un amestec de peptide bioactive, obtinute printr-un proces patentat de hidroliza a colagenului de tip I si III.
Suplimente pentru unghii

Suplimente pentru unghii