Alchemy

Sortare dupa
Germ Stop este un amestec sinergic de minerale coloidale, 100% natural: argint, cupru, aur (total 50ppm). Are efecte antivirale, antibacteriene, antifungice si antiparazitare.
Harmony Mix - un amestec sinergic de minerale coloidale: argint, cupru, magneziu, cu un adaos de aur care le structureaza si le potenteaza suplimentar. Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un tonic de natura feminina.
Fierul este un element mineral esential tuturor formelor de viata. Reduce procesele de imbatranire si mentine tineretea atat prin implicatiile sale in oxigenarea organismului, participa la metabolismul osos, acest mineral este important pentru sistemul muscular etc.
Vitamina B12 lichida Vega Brain, supliment alimentar.
Copper Life este un produs 100% natural, continand particule ultrafine de cupru cu puritate de peste 99,99%, in apa distilata.
Magne Joy este un produs 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de magneziu pur (99,9-99,99%), in apa distilata.
Mind Plus este un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, argint si platina coloidala, 100% natural.
Argint coloidal, cu putere terapeutica ridicata, in flacon cu atomizor, perfect pentru sinusurile dumneavoastra.
Young Zinc este un produs 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de zinc pur (minim 99,99%), in apa distilata.
Nova este un argint coloidal produs cu apa structurata, de puritate maxima (conductivitate Nova este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de argint.
Aceasta lotiune poate fi utilizata pentru ingrijirea pielii, ea are efecte antibacteriene, antifungice, regeneratoare si vitalizante.
Gluco Mix - un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, argint, crom si vanadiu, al carui destinatie este ceva mai speciala: armonizarea metabolica.
Intervine in cadrul celor trei tipuri de metabolism (lipidic, glucidic si protidic). Contribuie la metabolismul calciului, fosforului, sodiului si potasiului si protejeaza vitaminele.
Total Mix este un amestec sinergic, 100% natural, de minerale coloidale: aur, cupru, agint, cupru, magneziu, zinc, crom, vanadiu.
Gustul SilverPlus este neutru, practic lipsind, chiar si pentru persoanele foarte sensibile, care totusi, in mod exceptional, pot sesiza un gust usor metalic.
Copper Life este un supliment mineral 100% natural, continand particule ultrafine de cupru cu puritate 99,995%, in apa distilata ultrapura (conductivitate mai mica decat 0,1microSiemens/cm).
Extreme Mix este un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, cupru, zinc. Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un tonic de natura masculina.
Germ Clean este un amestec sinergic de minerale coloidale, 100% natural: argint, cupru, aur (total 50ppm). Poate fi utilizat in siguranta si pentru pulverizarea pe alimente, inainte de stocarea in frigider.
Magne Joy este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de magneziu.
Mind Plus este un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, argint si platina coloidala. Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un amestec cu caracter nootropic.
Platinum Ultra este un produs 100% natural, continand particule ultrafine de platina cu puritate de peste 99,99%, in apa distilata. Se considera ca platina ajuta regenerarea sanatoasa a tesuturilor, si in special a celulelor nervoase si a conexiunilor acestora.
Pure Gold este un produs natural, cu o eficienta deosebita datorita particulelor cu dimensiuni foarte mici. Continutul de aur ionic al acestui produs este zero. El este produs din metal pur, 99,99%, in apa distilata ultrapura.
Silver Easy este un argint coloidal produs cu apa structurata, de puritate maxima (conductivitate mai mica de 0,1 microsiemens/cm), si argint purificat electrolitic pana la 99,99% (0,9999).
Un produs 100% natural, sub forma unei suspensii de particule si ioni de argint, SilverMed combina dimensiunea redusa a particulelor cu concentratia reala, corecta, pentru a produce un coloid cu suprafata activa mare, si prin urmare cu o eficienta ridicata.