Olimp Sport Nutrition

Sortare dupa
Whey Protein Complex proteine este un supliment alimentar al carui compozitie este un amestec de proteine ​​complete.
Colagenul este cea mai densa proteina din corp.  Acesta sustine integritatea pielii, unghiilor, parului. Sustine componenta structurala a pielii.
Tribulus terrestris este o planta ce se aseamana cu vita de vie si prezinta tulpini numeroase si lungi de peste un metru, cu multiple ramuri, ce se intind pana la sol ca un covor.
Proteina este un macronutrient esential care ajuta la formarea muschilor, la repararea tesutului si la generarea de enzime si hormoni. Aceste proteine din zer, pot ajuta si la scaderea in grautate si la dezvoltarea de masa musculara.
Olimp Kolagen Activ Plus este un supliment alimentar care contine colagen, vitamine si minerale. Are aroma de lamaie, cu indulcitor.
Creatina este o substanta care se gaseste in mod natural in celulele musculare. Iti ajuta muschii sa produca energie in timpul ridicarilor grele sau al exercitiilor fizice de mare intensitate.
Pre workout shot este un supliment inainte de antrenament intr-o fiola mica, usor de utilizat. Fiecare flacon contine o portie concentrata de ingrediente active in cantitati optim selectate de catre specialisti.
Glutamina este cel mai esential aminoacid pentru adaptarea tesutului muscular. Acesta stocheaza azot organic si faciliteaza crearea unui echilibru pozitiv al azotului.
Proteina este un macronutrient esential care ajuta la formarea muschilor, la repararea tesutului si la generarea de enzime si hormoni. Aceste proteine din zer, pot ajuta si la scaderea in grautate si la dezvoltarea de masa musculara.
Actiunea sa este sporita suplimentar cu L-glutamina, care este responsabila, printre altele, de regenerarea musculara. Veti gasi, de asemenea, vitamina B6 si B12, care
Consumul de creatina monohidrata mareste performanta fizica in timpul perioadelor de exercitii fizice de scurta durata, de intensitate ridicata, repetate (se refera la aportul zilnic de creatina de 3 g).
Supliment alimentar sub forma de pudra creat pentru perioadele in care se realizeaza efortul muscular intens.
Supliment alimentar lichid in fiole, care contine magneziu si potasiu precum si vitaminele B6, B12, tiamina si riboflavina. Cu indulcitori.
Preparatul energetic inovator ale carui ingrediente au fost selectate pentru a se completa reciproc si a-si intensifica efectul.
Etanseitate 100%, capacitate de 700 ml, material sigur si durabil - acesta este shaker-ul in care va puteti pregati usor si rapid bautura ​​preferata.