Cosmopharm

Sortare dupa
Complex unic de ingrediente cu actiune neuroprotectoare. Intarzie procesele de imbatranire cerebrala. Tonic natural al sistemelor nervos si vascular. Contribuie la imbunatatirea functiilor cerebrale: memorie, a
Cal+Mag+Zinc contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.
Cordyceps este ciuperca miraculoasa: „iarna larva, vara planta”.
Herbolax este un laxativ si detoxifiant natural de ultima generatie, obtinut dintr-un amestec unic de pulberi de fructe si leguminoase, bioactivatori ce ajuta la buna functionare a tranzitului intestinal si la combaterea constipatiei ocazionale care nu poate fi tratata printr-o dieta adecvata.
MSM 1000mg Cosmopharm este un supliment alimentar, detoxifiant hepatic, ce contine sulf biologic activ si intra in mod natural in compozitia cartilajului, a tesuturilor conjunctive, keratinei si enzimelor.
Este un produs complex care are la baza un complex de vitamine si minerale, in doze bine echilibrate, care actioneaza sinergic pentru functionarea in conditii optime a organismului.
Cosmenzime este un complex de 7 enzime digestive naturale care ajuta la eliminarea neplacerilor cauzate de o digestie lenta sau incompleta.
Calciu cu Vitamina D3 este o formula ideala care asigura absorbtia optima, cu efecte terapeutice garantate.
Ginkgo Max Extract este un produs de exceptie, din gama Premium.
Este cea mai vitalizanta forma de Ginseng. Deosebit de tonic, adaptogen, energizant, activeaza toate functiile organismului, stimuleaza memoria, sistemul imunitar, activitatea sexuala, performantele fizice si intarzie procesul de imbatranire.
Formula revolutionara pentru detoxifierea rinichilor si eliminarea retentiei de apa.
Astragalus extract echivalent 9000mg este un supliment alimentar, tonic adaptogen, care stimuleaza productia endogena de interferon si diviziunea celulara normala, contribuie la intarirea sistemului imunitar, imbunatateste functionarea plamanilor, timusului, splinei si rinichilor, protejeaza ficatul si sistemul cardiovascular, creste capacitatea de raspuns la factorii de stres.
Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3 este un supliment alimentar care are efecte benefice asupra sistemelor osos, cardiovascular, nervos, muscular si imunitar.
Melatonina 3mg ofera un somn odihnitor fara efecte adverse, combate insomniile, regleaza ritmul somn-veghe, are efect antioxidant si stimuleaza sistemul imunitar. Produsul are eliberare prelungita, pe o perioada extinsa de timp, mentinandu-si efectele benefice pe intreaga durata a noptii.
Multiminerale tablete este o formula complexa, de inalta calitate, care actioneaza sinergic, recomandata tuturor categoriilor de varsta. Contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.
Uleiul presat la rece din seminte decorticate de canepa cultivate si procesate organic reprezinta o bogata sursa naturala vegetala de acizi grasi esentiali polinesaturati Omega 3, 6 si 9.
Venotonic Complex este cel mai complex supliment natural din extracte vegetale in concentratii optime, eficient pentru functionarea normala a circulatiei venoase si limfatice.
Hepanox Protect Detox, cu puternice proprietati antioxidante, protector hepatic ce are la baza biofloavonoizi, vitamine hidrosolubile, minerale si substante cu remarcabile proprietati detoxifiante si actiune hepatoprotectoare.
Planta tonic adaptogena, denumita si „radacina de aur" sau "radacina arctica", energizeaza si revigoreaza organismul, oferindu-i o stare de bine.
Multivitamine si Multiminerale este un produs complex care are la baza un complex de vitamine si minerale, in doze bine echilibrate, care actioneaza sinergic pentru functionarea in conditii optime a organismului.
Neurotonic este un redutabil aliat al sanatatii creierului, inimii si sistemului circulator si un tonic natural al sistemului nervos si vascular.
Probiotic Complex este un supliment alimentar care contribuie la buna functionare a sistemului digestiv, la sanatatea si echilibrul florei intestinale si la rezistenta si forta sistemului imunitar.
Aloe Vera este o planta cu proprietati antioxidante, antiinflamatorii, analgezice, antiseptice, antivirale, anti bacteriene si de reglare a metabolismului. Atunci cand este luata ca supliment alimentar, efectele laxative ale Aloe Vera ajuta la ameliorarea constipatiei si in tratamentul ulcerelor peptice, a bolii Crohn si a colitei ulcerative.
Melatonina 3mg ofera un somn odihnitor fara efecte adverse, combate insomniile, regleaza ritmul somn-veghe, are efect antioxidant si stimuleaza sistemul imunitar. Produsul are eliberare prelungita, pe o perioada extinsa de timp, mentinandu-si efectele benefice pe intreaga durata a noptii.