Rinita (10)

Sortare dupa
Solutie de nebulizare sterila Ialoclean Solutie de nebulizare sterila indicata in: amigdalita, laringita, faringita, rinita, traheobronsita sau bronsi
Ialoclean spray  are efect rapid fara riscul unei supradozari, nu usuca mucoasa si nu influenteaza gustul.Propietati:-este usor de folos
Dispozitiv medical - contine un complex unic de fitoextracte, apa de mare concentrata si mangan, cu actiune antiinflamatoare si antialergica eficienta
Produsul este o apa de mare solutie hipertonica sterila indicata, in special, pentru a curata fosele nazale ale nou-nascutilor si copiilor (mai mici de 3 ani) in timpul racelilor si, in mod particular, pentru decongestia mucoasei nazale in fazele acute de rinita alergica, sinuzita si rino-sinuzita.
Sprayul nazal este recomandat pentru tratamentul rinosinuzitelor si rinitelor, desfundand nasul prin ingustarea si deschiderea cailor nazale.
Apa de mare, solutie hipertonica sterila, indicata pentru a curata fosele nazale ale nou-nascutilor si copiilor in timpul racelilor si in mod special, pentru decongestia mucoasei nazale in fazele acute de rinita alergica, sinuzita si rino-sinuzita.
Cetebe Herbal este un produs premium inovativ cu un o doza mare de vitamina C si zinc pentru sustinerea sistemului imunitar, fiind imbogatit cu un mix optim de 4 extracte de plante care sunt folosite in mod traditional pentru sustinerea sistemului respirator.
Tavipec este un medicament cu actiune secretolitica, expectoranta. Adjuvant in tratamentul rinitelor, rinosinuzitelor acute sau cronice si a bronsitelor acute sau cronice.
Spray-ul nazal hipertonic Respiratory Bio este ideal pentru decongesntionarea nasului in caz de raceala, febra, sinuzite sau rinite, in perioada bolilor de iarna si a alergiilor. Are o actiune delicata, non-iritanta, care nu usuca membrana mucoasa.
Spray nazal cu captomucil – solutie izotonica eficienta pentru intretinerea si profilaxia proceselor inflamatorii cum ar fi rinita, sinuzita si uscaciunea nazala.
Rinita

Rinita

Suplimente alimentare pentru rinita