Cottage

Sortare dupa
97% Ingrediente de origine naturala, cu un parfum exotic al fructului pasiunii proaspat strivit.
Un parfum delicios, de piersica suculenta coapta la soare, cu o formula cu ingrediente de origine naturala, usor biodegradabile.
Samponul & gelul de dus Icy Mint pentru o explozie mentolata de prospetime. Imbogatit cu extracte naturale de menta, cu proprietati stimulative, promite un dus extra-revigorant.
Wooded Pepper, cu un parfum ce imbina incandenscenta ardeiului iute cu puterea lemnului. Imbogatit cu extracte naturale de chilli, cunoscut pentru proprietatile sale revigorante, va promite un dus plin de prospetime si vitaliatate, cu efect spicy garantat.
97% ingrediente de origine naturale, cu un parfum de capsuni infrumusetat cu menta proaspata. O formula cu ingrediente de origine natural, usor biodegradabile. Toleranta testata sub control dermatologic. pH neutru pentru piele.
O evocare gustoasa de Zmeura proaspat zdrobita pe o baza cremoasa de Vanilie, pentru o explozie imbatatoare, fructata si acrisoara.
Formula extra nutritiva contine 97% ingrediente de origine naturala, pentru pielea uscata si sensibila.
Un parfum delicios, al copilariei, 100% gurmand si irezistibil. O formula cu ingrediente de origine naturala, usor biodegradabile.
O parte integrata a ritualului zilnic de frumusete, gelul de dus scrub exfoliaza pielea cu delicatete datorita formulei sale cu 100% semninte exfoliante naturale*, imbogatite cu extracte naturale de Violete.
97% ingrediente de origine naturala, cu un parfum delicios si racoritor de cocktail tropical.
97% ingrediente de origine naturala, cu un parfum delicios, al copilariei, 100% gurmand si irezistibil.
97% ingrediente de origine naturala, cu un parfum floral si delicat de Violete asociat cu un parfum delicios de migdale caramelizate.
Spicy Lemon este un concentrat veritabil de vitamine, gasiti intreaga prospetime a lamaiei asociata cu mirodenii.
Gelul de dus exfoliaza delicat pielea datorita formulei compuse din 97% ingrediente de origine naturala, imbogatita cu extracte naturale de zahar si mar organic.
Un parfum delicios, de piersica suculenta coapta la soare si o formula cu ingrediente de origine naturala, usor biodegradabile.
Setul contine: Gel de dus ulei cu cocos extra-nutritiv 250ml, cu 97% ingrediente de origine naturala; Lapte de corp cu ulei de cocos extra-nutritiv 200ml, cu 97% ingrediente de origine naturala; Sare de baie cu aroma de cocos 140g; Burete natural exfoliant loofa; Cos din lemn.
97% ingrediente de origine naturala, cu parfum – ilustratia autentica a unei inimi fondante, de cirese negre infrumusetata de note de migdale si fistic crocant, pentru un duo teribil de gustos.
97% Ingrediente de origine naturala, cu un parfum captivant, reconfortant de vanilie delicata si bezele. O formula cu ingrediente de origine naturala, usor biodegradabile. Toleranta testata sub control dermatologic. pH neutru pentru piele.
Samponul & gelul de dus Iced Coffe, un cocktail unic ce combina puterea cafelei prajite cu prospetimea ghetii. Curata fata, corpul si parul cu un singur gest.
O parte integrata a ritualului zilnic de frumusete, gelul de dus scrub exfoliaza pielea cu delicatete datorita formulei sale cu 100% seminte exfoliante naturale*, imbogatite cu zahar.
Formula extra nutritiva contine 97% ingrediente de origine naturala, pentru pielea uscata si sensibila. Imbogatita cu ulei de argan, plin de acizi grasi, hraneste intens pielea uscata si sensibila.
Un parfum dulce si delicat de petale de Violete si o formula cu ingrediente de origine naturala, usor biodegradabile.