Sterilizatoare biberoane (15)

Sortare dupa
Sterilizatorul cu aburi pentru cuptorul cu microunde este potrivit pentru patru biberoane Dr. Brown’s cu gat ingust sau gat larg.
Sterilizatorul electric Tommee Tippee este o metoda rapida si simpla de a proteja micutul de bacteriile daunatoare. Ciclul rapid de sterilizare ofera posibilitatea de a avea mereu un biberon steril atunci cand este nevoie.
Setul Tommee Tippee cu sterilizator pentru microunde si pompa de san manuala iti ofera tot ce ai nevoie pentru colectarea, depozitarea si transportul laptelui matern, pentru sterilizarea biberoanelor si a accesoriilor si pentru hranirea micutului tau.
Sterilizatorul pentru calatorii Closer to Nature sterilizeaza biberonul si accesoriile acestuia atunci cand plecati de acasa. Sterilizatorul este foarte mic, usor si sigur, incape in geanta cu lucrurile copilului, fiind ideal pentru calatorii (340g).
Sterilizatorul cu abur pentru microunde Philips Avent este o alegere perfecta pentru sterilizarea rapida si eficienta, acasa sau in deplasare.
Sterilizatorul pentru cuptorul cu microunde Closer to Nature pastreaza produsele sterile in interior timp de 24 de ore daca tineti capacul inchis. Designul usor si compact il face usor de folosit atat acasa, cat si in calatorii.
Sterilizator microunde asigura o cale rapida si eficienta de sterilizare a 6 biberoane (inclusiv gat larg) cat si a accesoriilor (suzete, tetine).
Tablete pentru sterilizarea usoara si rapida la rece.
Sterilizatorul electric cu aburi este extrem de confortabil si eficient si va permite sa dezinfectati usor si rapid biberoanele, ventuzele si alte accesorii necesare pentru ingrijirea zilnica a bebelusului.
Igiena este deosebit de importanta pentru nou-nascuti si bebelusi.
Pentru nou-nascuti si bebelusi, igiena este deosebit de importanta.
Acest sterilizator poate fi utilizat pentru maximum 6 biberoane cu gat larg sau cu gat ingust, precum si pentru alte produse folosite la alimentatie, cum ar fi boluri, cani si linguri.
Sterilizeaza pana la sase biberoane cu accesorii in doar 10 minute. Ingust, dar incapator, sterilizatorul de biberoane Advanced este rapid si eficient, distrugand 99,9% din germeni* pentru siguranta la fiecare hranire.
Sterilizatorul LOVI cu uscator inseamna comoditate si rapiditate.
Sterilizarea biberoanelor, tetinelor sau altor accesorii protejeaza bebelusul de bacteriile ce ii pot afecta sanatatea pana ce sistemul imunitar devine destul de puternic.
Sterilizatoare biberoane

Sterilizatoare biberoane

Sterilizatoare pentru biberoane