COS Laboratories

Sortare dupa
Mentine un nivel normal al glicemiei ca parte a unui stil de viata sanatos (scortisoara), contribuie la mentinerea echilibrului metabolismului glucidic al organismului (dud alb), la metabolismul energetic normal (vitamina C, magneziu), la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C, zinc) si la metabolismul normal al carbohidratilor (zinc)
Vitamina D3 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la functionarea normala a sistemului imunitar.
Biotina (Vitamina B7) contribuie la mentinerea sanatatii parului si a pielii, contribuie la mentinerea sanatatii psihice, la functionarea normala a sistemului nervos si la metabolismul normal al macronutrientilor.
Sustine sistemul imunitar si ajuta la apararea naturala a organismului si la dezvoltarea unui raspuns imun normal.
Acidul Folic (vitamina B9) este esential in dezvoltarea si functionarea organismului.
Propolis CD3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, (vitamina C, vitamina D) la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C), la mentinerea sanatatii dintilor (vitamina D).
Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos, pentru mentinerea sanatatii dintilor, contribuie la metabo­lismul energetic normal.
Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuaarii, functionarea normala a sistemului muscular, sinteza normala a protei­nelor, mentinerea sanatatii sistemului osos, metabolismul energetic normal.
Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, pentru buna functionare a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a pilelii si a dintilor.
Vitamina D3 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la functionarea normala a sistemului imunitar.