Aspiratoare nazale (21)

Sortare dupa
Acest instrument elimina in asa fel secretiile din nasul copilasului, incat aceasta operatie nu este iritanta, insa eficace. Instrumentul aspira prin
Aspirator nazal Nosko Baby pentru bebelusi.
Aparatul de aerosoli Omron Duo Baby cu sistem de curatare nazala este recomandat pentru sugari si copii pina la varsta de 2 ani.Aparatul de aerosoli O
Kitul de ingrijire si igiena nou-nascut contine 9 produse esentiale, intr-un suport elegant si practic, care ajuta in ingrijirea si igiena copilului, inca de la nastere. Acesta este ideal pentru ingrijirea nou-nascutului atat acasa, cat si in calatorii.
Aspirator nazal sigur, care se poate atasa pe orice aspirator, imbinand eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital, cu usurinta in utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata.
Poate fi folosit inca de la nastere.Curata rapid si usor nasucurile infundate.
Aspiratorul nazal este conceput pentru copii cu varste sub 3 ani care nu isi pot curata singuri nasul. Produsul permite eliminarea excesului de secretii ce pot duce la complicatii cum ar fi tuse sau infectii ale urechii.
Datorita noii sale forme, aspiratorul in forma de para colecteaza mai eficient secretiile din nasul bebelusilor si al copiilor mici. Este un produs igienic si sigur si este prevazut cu doua varfuri.
BEBELO Aspirator nazal permite indepartarea rapida, eficienta, simpla si sigura a secretiilor nazale la bebelusi si copii.​
Forma de prezentare: Marimer aspirator nazal pentru bebelusi- 1 - aplicator nazal / 2- vata* / 3 – rezervor / 4 – adaptor pentru tub / 5 - tub / 6 - a
Setul aspirator nazal  este un aspirator nazal sigur, care se poate atasa pe orice aspirator, imbinand eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital, cu usurinta in utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata.
Potrivit de la 0 luni, cu varf moale din silicon, curata pasajele nazale, potrivit inca de la nastere, usor de folosit, fltru intern de protectie impo
Deoarece sistemul imunitar al bebelusilor nu este dezvoltat complet, ei pot suferi adesea de raceli.
Folosind aspiratorul nazal pentru beblusi de la PlusComfort alegi un mod sigur si igienic de a usura si curata congestiile nazale.
Aspiratorul nazal manual Braun este un dispozitiv usor de utilizat care ajuta la hranire, respiratie si somn, oferind o usurare instantanee a congestiei nazale la cei mici.
Pentru ca bebelusii nu pot sufla pur si simplu nasul, asa cum facem noi, adultii, trebuie sa folosesti un aspirator nazal pentru a-i elimina secretiile.
DuoBaby este singurul nebulizator existent in acest moment, care vine echipat in dotarea standard, cu un aspirator nazal, accesoriu extrem de util in mentinerea starii de bine a bebelusilor si copiilor foarte mici.
Filtre de unica folosinta pentru aspirator nazal manual BNF020, destinate utilizarii exclusive impreuna cu aspiratorul nazal Braun.
Aspiratorul nazal electric Joycare contine 3 melodii placute, 3 volume reglabile, 3 optiuni de setare a vitezei de aspiratie, 3 dimensiuni ale duzei de silicon pentru diferite dimensiuni ale narilor.
Folosind aspiratorul nazal pentru bebelusi de la HuBDIC alegi un mod sigur si igienic de a usura si curata congestiile nazale. Aspiratorul are o rezistenta imbunatatita la apa iar utilizarea sa este usoara, avand un singur buton si o greutate redusa.
Aspiratorul nazal electric este un dispozitiv modern destinat utilizarii pentru aspiratia mucozitatilor, secretiilor nazale sau diverselor alte lichide folosite in tratamente pediatrice.
Aspiratoare nazale

Aspiratoare nazale

Aspiratoare nazale pentru bebelusi si copii