Barbierit (19)

Sortare dupa
Rezerve aparat de ras Fusion Power, 4 bucati, Gillette

Ingrijire barbati

Pachetul contine 4 rezerve Gillette Fusion Power, cu cinci lame asezate mai aproape una de cealalta, pentru un barbierit mai precis si mai confortabil* in timp ce trimmerul de precizie iti permite sa barbieresti zonele greu accesibile cum ar fi perciunii sau zona de sub nas.
L'Erbolario Black Juniper Spuma de ras 200ml

Frumusete si ingrijire

Spuma de ras cu ienupar, cu un parfum revigorant si energizant, iti pregateste cu delicatete si blandete tenul pentru ras, tonifiind pielea datorita e
48.99 Lei
Stoc epuizat
Rezerve aparat de ras Fusion Manual, 2 bucati, Gillette

Ingrijire barbati

Pachetul contine 2 rezerve Gillette Fusion, cu cinci lame asezate mai aproape una de cealalta, pentru un barbierit mai precis si mai confortabil in timp ce trimmerul de precizie iti permite sa barbieresti zonele greu accesibile cum ar fi perciunii sau zona de sub nas.
Apivita Men, Spuma de ras, 100ml

Frumusete si ingrijire

Cu extract de balsam si propolis, aceasta crema delicata de ras inmoaie barba si ofera un barbierit usor si profund, fara a provoca iritatii. Calmeaza
54.99 Lei
Stoc epuizat
Absinthium After shave, 120ml, L'Erbolario

Frumusete si ingrijire

Dupa barbierit, pielea unui barbat are nevoie de ingrijire si atentie speciala. Acest fluid Aftershave, datorita actiunii sale de tonifiere tripla, hidratanta si astringenta oferita de extractele a 3 specii Artemisia - Absinthium, Tarragon si Genepy.
Barbierit

Barbierit

Produse de barbierit pentru barbati