Antibiotice

  (118)
Antibiotice
Sortare dupa
 • Sanygel este un gel dezinfectant pentru maini care contine etanol denaturat 80% (m/m).
 • Ajuta la reducerea simptomelor rozaceei: eritem, roseata, telangiectazia vizibila si pielea uscata, prin restabilirea functiei fiziologice de bariera a pielei si hidratarea acesteia.
 • Amelioreaza disconfortul cauzat de pielea uscata, sensibila sau predispusa la roseata.
 • Equilibra capsule se bazeaza pe asocierea optima a magneziului organic sub forma de lactat (sare organica solubila) si vitamina B6 si cumuleaza efectele benefice ale celor doua componente.
 • Reduce roseata - Ofera protectie si hidratare tenului, fiind formulata cu filtre UV ce ofera o protectie SPF30.
 • Clafen forte contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
 • Benzilpenicilina este indicata in urmatoarele infectii sistemice si/sau localizate cu microorganisme sensibile , in special cu streptococi, pneumococi, gonococi, meningococi si spirochete
 • Silithor este supliment alimentar hepatoprotector, hepatoregenerator si antioxidant din portofoliul companiei Antibiotice.
 • Fenilbutazona face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente topice pentru dureri articulare si musculare, antiinflamatoare nesteroidiene de uz topic.
 • Fluxiv crema tonica este un produs cosmetic ale carui ingrediente contribuie la mentinerea elasticitatii, hidratarii si tonicitatii pielii, asigura emolierea pielii, protejeaza microcirculatia de la nivelul acesteia oferind confort si relaxare pentru picioarele tale.
 • Tratamentul hipertensiunii arteriale.
 • Dermatoze corticosensibile cu componenta keratozica sau scuamoasa, cum sunt: psoriazis, lichen plan, eczeme uscate sau lichenificate, keratodermie palmo-plantara; indicatii speciale in care corticoterapia locala reprezinta tratamentul de electie: lichenificare, neurodermite.
 • Tratamentul candidozei vaginale.
 • Zifex duo este indicat in tratamentul infectiilor vaginale cu flora mixta determinate de Trichomonas vaginalis, fungi (in special Candida), germeni sensibili Gram negativ si Gram pozitiv.
 • Tratamentul tulburarii depresive majore; Tratamentul durerii din neuropatia diabetica periferica Tratamentul tulburarii de anxietate generalizata; Zatinex este indicat la adulti.
 • Candesartan Atb este indicat pentru: Tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale la adulti. Tratamentul hipertensiunii arteriale la copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani
 • Moldamin este indicat la adulti, adolescenti si copii pentru tratamentul și profilaxia infectiilor determinate de agenti sensibili la peniciline.
 • Ampiplus 1000 mg/500 mg pulbere pentru solutie injectabila/perfuzabila este indicata in infectiile produse de microorganismele sensibile la aceasta asociere (vezi pct. 5.1).
 • Ampicilina este o penicilina cu spectru larg, indicata in infectii cu germeni sensibili, cu urmatoarele localizari: infectii respiratorii: epiglotita, faringita, traheita, pneumonie bacteriana, bronsita acuta, bronsita cronica acutizata; infectii ORL: otita medie, sinuzita;
 • Ampicilina este o penicilina cu spectru larg, indicata in infectii cu germeni sensibili, cu urmatoarele localizari: infectii respiratorii: epiglotita, faringita, traheita, pneumonie bacteriana, bronsita acuta, bronsita cronica acutizata; infectii ORL: otita medie, sinuzita;
 • Amoxiplus este indicat pentru tratamentul urmatoarelor infectii bacteriene, la adulti si copii: infectii severe ORL (mastoidita, infectii periamigdaliene, epiglotita si sinuzita cu semne si simptome sistemice severe); acutizari ale bronsitelor cronice (diagnosticate adecvat); pneumonie dobândita In comunitate; cistita.
 • In tratamentul infectiilor stafilococice cu tulpini sensibile la oxacilina: Infectii respiratorii; Infectii ORL; Infectii renale si urogenitale; Endocardite; Meningite; Infectii osoase; Septicemii. Tratamentul infectiilor cutanate stafilococice si/sau streptococice cu tulpini sensibile la oxacilina;
 • Tratament simptomatic in afectiuni dureroase sau pruriginoase anale, in special in crizele hemoroidale, tromboflebita hemoroidala, proctite, criptite.
 • Clafen este indicat pentru tratament de lunga durata in: boli reumatismale (poliartrita reumatoida, spondilita anchilopoetica, poliartrita reumatoida juvenila, sindrom Reiter)

Istoric SC Antibiotice SA

Antibiotice Iasi este unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente generice de pe piata romaneasca, pozitie castigata si mentinuta prin munca sustinuta si continua, incepand cu anul 1955, cand s-a lansat pe piata primul produs, Penicilina. Portofoliul producatorului include peste 157 de medicamente generice de uz uman, care se adreseaza pacientilor cu patologie infectioasa, cardiovasculara, dermatologica, digestiva sau cu boli ale sistemului nervos central, dar si medicamente veterinare.

Antibiotice este o companie prezenta pe piata internationala, fiind reprezentata in 75 state si bucurandu-se de ocuparea primului loc in topul producatorilor de Nistatina. Pe piata interna, Antibiotice este prezenta atat in farmacii, cat si in spitale, oferind medicamente generice, de buna calitate, la preturi avantajoase atat pentru sistemul de sanatate romanesc, cat si pentru pacienti. Extinderea pe pietele internationale a fost posibila consecutiv investitiilor pentru dezvoltare continua si prin implementarea unor standarde riguroase de calitate, care au fost recunoscute international. Astfel, compania beneficiaza de autorizatie Food and Drug Administration (FDA), de certificat de Conformitate cu Farmacopeea Europeana si de certificat Good Manufacturing Practice.

Misiunea companiei autohtone Antibiotice

Stiind ca produsele naturiste nu sunt suficiente pentru tratarea anumitor afectiuni, misiunea Antibiotice Iasi este de a transforma medicamente valoroase in instrumente de ingrijire a sanatatii accesibile pentru pacienti, medici si farmacisti. Spiritul hipocratic se face simtit in preocuparea constanta pentru modernizarea activitatii, in interesul pentru performanta si in investitia continua in echipa de lucru, rezultatul fiind medicamente valoroase la preturi accesibile. Eficienta, cunoasterea si spiritul de cooperare sunt printre cele mai importante valori promovate de Antibiotice si, datorita lor, compania se bucura, permanent, de omul potrivit, la locul si la timpul potrivit. Sistemul de management al calitatii imbunatatit permanent, cunoasterea si implementarea tendintelor legislative din industria farmaceutica si integrarea normelor de calitate din zonele europene si extra-europene sunt optiunile care asigura succesul pe termen lung al companiei.