Antibiotice

  (152)
Antibiotice
Sortare dupa
 • Ajuta la reducerea simptomelor rozaceei: eritem, roseata, telangiectazia vizibila si pielea uscata, prin restabilirea functiei fiziologice de bariera a pielei si hidratarea acesteia.
 • Supozitoarele cu glicerina sunt medicamente laxative si sunt utilizate pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei.
 • Sanygel este un gel dezinfectant pentru maini care contine etanol denaturat 80% (m/m).
 • Fenilbutazona face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente topice pentru dureri articulare si musculare, antiinflamatoare nesteroidiene de uz topic.
 • Fluxiv crema tonica este un produs cosmetic ale carui ingrediente contribuie la mentinerea elasticitatii, hidratarii si tonicitatii pielii, asigura emolierea pielii, protejeaza microcirculatia de la nivelul acesteia oferind confort si relaxare pentru picioarele tale.
 • Amelioreaza disconfortul cauzat de pielea uscata, sensibila sau predispusa la roseata.
 • Paracetamol Atb supozitoare 250 mg face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de analge- zice-antipiretice.
 • Piroxicam Atb face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de preparate topice pentru algii articulare si musculare, antiinflamatoare nesteroidiene de uz topic.
 • Spaverin este un medicament antispastic.
 • Equilibra capsule se bazeaza pe asocierea optima a magneziului organic sub forma de lactat (sare organica solubila) si vitamina B6 si cumuleaza efectele benefice ale celor doua componente.
 • Clafen contine substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
 • Clafen forte contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
 • Apa pentru preparate injectabile face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de alte produse neterapeutice, solventi si agenti diluanti.
 • Reduce roseata - Ofera protectie si hidratare tenului, fiind formulata cu filtre UV ce ofera o protectie SPF30.
 • Saliform Forte se utilizeaza pentru ameliorarea durerii si redorii articulare, ameliorarea durerilor de origine musculo-tendo-ligamentare sau inaintea eforturilor sustinute, pentru relaxarea musculaturii ce urmeaza a fi solicitata.
 • Clotrimazolul, substanta activa a cremei Clotrimazol Atb, penetreaza straturile afectate ale pielii si ataca fungii. Rezultatul este distrugerea fungilor si inhibitia cresterii acestora.
 • Fluxiv crema tonica este un produs cosmetic ale carui ingrediente contribuie la mentinerea elasticitatii, hidratarii si tonicitatii pielii, asigura emolierea pielii, protejeaza microcirculatia de la nivelul acesteia oferind confort si relaxare pentru picioarele tale.
 • Clafen forte contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
 • Clafen contine substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
 • Rompirin E inhiba adeziunea si agregarea trombocitelor din sange (trombocite) si in felul acesta previne formarea cheagurilor de sange (trombi) in curs de dezvoltare (inhibarea agregarii plachetare).
 • Cutaden contine un complex de ingrediente benefice pentru ingrijirea pielii.
 • Sprinten contribuie la sinteza de colagen si la functionarea normala a cartilagiilor si a sistemului osos; reduce rigiditatea si oboseala articulatiilor, imbunatatind miscarea; mentine sanatatea sistemului osos.
 • Prin ingredientele sale active, diversitatea si concentratia mare de tulpini lactice, SimbiFlora Complex intervine in procesul de regenerare continua a florei intestinale, atat in intestinul subtire, cat si in intestinul gros, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si sustinerea functiilor endocrine si metabolice.
 • Prin ingredientele sale active, diversitatea si concentratia mare de tulpini lactice, SimbiFlora Forte intervine in procesul de refacere a florei intestinale atat in intestinul subtire, cat si in intestinul gros, ajuta la reducerea disconfortului intestinal si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Istoric SC Antibiotice SA

Antibiotice Iasi este unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente generice de pe piata romaneasca, pozitie castigata si mentinuta prin munca sustinuta si continua, incepand cu anul 1955, cand s-a lansat pe piata primul produs, Penicilina. Portofoliul producatorului include peste 157 de medicamente generice de uz uman, care se adreseaza pacientilor cu patologie infectioasa, cardiovasculara, dermatologica, digestiva sau cu boli ale sistemului nervos central, dar si medicamente veterinare.

Antibiotice este o companie prezenta pe piata internationala, fiind reprezentata in 75 state si bucurandu-se de ocuparea primului loc in topul producatorilor de Nistatina. Pe piata interna, Antibiotice este prezenta atat in farmacii, cat si in spitale, oferind medicamente generice, de buna calitate, la preturi avantajoase atat pentru sistemul de sanatate romanesc, cat si pentru pacienti. Extinderea pe pietele internationale a fost posibila consecutiv investitiilor pentru dezvoltare continua si prin implementarea unor standarde riguroase de calitate, care au fost recunoscute international. Astfel, compania beneficiaza de autorizatie Food and Drug Administration (FDA), de certificat de Conformitate cu Farmacopeea Europeana si de certificat Good Manufacturing Practice.

Misiunea companiei autohtone Antibiotice

Stiind ca produsele naturiste nu sunt suficiente pentru tratarea anumitor afectiuni, misiunea Antibiotice Iasi este de a transforma medicamente valoroase in instrumente de ingrijire a sanatatii accesibile pentru pacienti, medici si farmacisti. Spiritul hipocratic se face simtit in preocuparea constanta pentru modernizarea activitatii, in interesul pentru performanta si in investitia continua in echipa de lucru, rezultatul fiind medicamente valoroase la preturi accesibile. Eficienta, cunoasterea si spiritul de cooperare sunt printre cele mai importante valori promovate de Antibiotice si, datorita lor, compania se bucura, permanent, de omul potrivit, la locul si la timpul potrivit. Sistemul de management al calitatii imbunatatit permanent, cunoasterea si implementarea tendintelor legislative din industria farmaceutica si integrarea normelor de calitate din zonele europene si extra-europene sunt optiunile care asigura succesul pe termen lung al companiei.