SanoVita

  (192)
SanoVita
Sortare dupa
  • Rondelele din orez cu glazura de cacao sunt un desert crocant si savuros sau o gustare sanatoasa pentru orice moment al zilei, fara lactoza, oferind energie muschilor si stimuland activitatea creierului.
  • Uleiul de cocos este un tip de ulei extras din pulpa nucii de cocos sau din laptele de cocos, cu o serie larga de utilizari, de la gastronomie si pana la industria cosmetica. In lume, productia a
  • Amestecul natural de tarate de ovaz, seminte de in si tarate de psyllium ofera organismului aportul echilibrat de fibre alimentare, proteine, vitamine si minerale, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului digestiv prin combaterea constipatiei.
  • Psyllium este o planta din care se consuma doar invelisul semintei, datorita bogatiei de fibre alimentare solubile si insolubile, mucilagii si uleiuri pe care aceasta il contine. Au efect depurativ, emolient si calmant, constituind si un pansament al mucoasei intestinale.
  • Bautura vegetala din migdale bio este o alegere potrivita pentru inlocuirea laptelui de origine animala. Il puteti consuma ca atare in orice moment al zilei sau ca ingredient in diferite retete culinare.
  • Produsul vine la pachet cu varietate, gust placut si continut nutritional valoros. Cercetarile au demonstrat ca leguminoasele ca bobul, lintea, mazarea, nautul, fasolea si soia au potential in preventia problemelor cronice de sanatate (precum diabetul, bolile cardiovasculare si obezitatea), dar si in sustinerea starii de sanatate, in general.
  • Lapte de soia praf instant este un produs vegetal, are un gust deosebit si un continut echilibrat de vitamine si minerale.
  • Bulgurul este un aliment cu care puteti slabi. Singura dieta in care bulgurul nu este potrivit este aceea gandita pe baza reducerii la minim a carbohidratilor, intrucat acest aliment contine carbohidrati. Bulgurul este rezultatul prelucrarii mai multor tipuri de grau cu bob dur.
  • Glutenul este o proteina care se gaseste in componenta boabelor de grau, acest produs ofera consistenta si un gust special produselor de panificatie, cremelor si sosurilor.
  • Mini-rondele din orez cu glazura de cacao sunt o alternativa sanatoasa, fara gluten, pentru un desert delicios sau pentru gustarile din timpul zilei.
  • Contine in proportie de 90% grasimi saturate - grasimi „bune”, esentiale pentru absorbtia calciului in oase, care protejeaza ficatul. Intareste sistemul imunitar, ajuta la reglarea metabolismului, creste rezistenta organismului la efort si amelioreaza starile de oboseala. Se poate consuma ca ingredient in preparate culinare, la deserturi sau in componenta cerealelor cu lapte dimineata.
  • Crema de cocos are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos. Crema de cocos, avand o consistenta mai vascoasa, pastrata la frigider, poate fi consumata ca atare in locul iaurtului si smantanii sau in preparatele culinare asiatice.
  • Rondelele din grau cu glazura de iaurt reprezinta un desert sau o gustare crocanta si savuroasa, potrivita in orice moment al zilei , pentru a oferi energie si vitalitate.
  • Quinoa este o pseudo cereala bogata in proteine si aminoacizi care poate inlocui cu usurinta orice tip de cereala. Este un aliment fara gluten, poate fi servita fiarta intrega sau macinata in lapte, suc de fructe, salate sau cu legume.
  • Consumate crude sau prajite, intregi sau macinate, in amestecuri de salate, cu cereale cu lapte ori cu sucuri naturale, aceste seminte sunt o sursa excelenta de fibre, proteine, acizi grasi esentiali Omega-3 si Omega-6, antioxidanti, vitamine, minerale si aminoacizi.
  • Contin o combinatie echilibrata de tarate de Psyllium, tarate de ovaz, seminte de in si carob (pulbere de roscove), ce ajuta la accelerearea tranzitului intestinal lent si eliminarea toxinelor din organism. Carobul ofera produsului un gust deosebit si proteine complete, calciu si antioxidanti, fara a stimula aciditatea gastrica.
  • Curmalele sunt fructe cu importante beneficii pentru organism datorita numeroaselor minerale pe care le contin: calciu, magneziu, zinc, fier, seleniu, potasiu.
  • Sarea roz de Himalaya fina are un puternic efect detoxifiant si remineralizant asupra corpului. Este o sursa bogata de minerale esentiale pentru corp, are un efect detoxifiant, favorizand eliminarea toxinelor din corp.
  • Pasta tartinabila de linte rosie cu ardei nu contine coloranti artificiali, nu are conservanti sau aditivi si poate fi consumata cu legume, in sandwich-uri sau pur si simplu pe felii de paine prajita.
  • Fulgii de grau cu tarate ajuta digestia sa fie rapida si usoara, datorita taratelor continute. Alaturi de acesti fulgi, organismului nu-i mai lipseste pentru necesarul zilnic decat calciul din laptele consumat dimineata impreuna cu cereale si cateva legume si fructe crude.
  • Secara este cunoscuta ca sursa importanta de vitamine si minerale, un aliment energizant, nutritiv si purificator. Este o sursa de fibre hranitoare pentru intreaga zi si iti ofera imediat senzatia de satietate.
  • Mixul 5 seminte SanoVita reprezinta o sursa vegetala foarte importanta de acizi grasi Omega-3, importanti in combaterea inflamatiilor. Pentru asimilarea acestora, este indicat sa le rasniti sau sa le hidratati inainte de a le consuma.
  • Untul de arahide contine aproximtiv 8% fibre alimentare, cu ajutorul carora regleaza nivelul zaharului din sange si reduce colesterolul "rau". Untul din arahide este crocant, datorita bucatilor de arahide pe care le are in compozitie.
  • Fulgii de cereale constituie o hrana de buna calitate, fiind recomandati sportivilor si copiilor aflati in crestere. Amestecul din fulgi de cereale integrale si fulgi de porumb este un produs cu valoare energetica mare, bogat in fibre, proteine si vitamine.