SanoVita

Sortare dupa
Amestecul de seminte de in, susan, floarea soarelui si dovleac asigura organismului energia si nutrientii necesari, detoxifica si intareste organismul, ajutand astfel la buna functionare a sistemului digestiv si sangvin.
Sarea roz este extrasa din muntii Himalaya, iar culoarea este data de bogatia mineralelor, in special a fierului si manganului.
Amestecul de seminte de in, susan, floarea soarelui si dovleac asigura organismului energia si nutrientii necesari, detoxifica si intareste organismul, ajutand astfel la buna functionare a sistemului digestiv si sangvin. Se pot consuma in iaurt, smoothie, cu cereale sau in panificatie.
Amidonul prezinta o importanta deosebita pentru alimentatia omului, el fiind componentul principal al fainurilor, al painii, al pastelor fainoase si al altor preparatelor alimentare.
Batoanele Bruggen sunt bogate in minerale si carbohidrati, asigurand energia necesara pentru o perioada lunga de timp. Sunt ideale ca dejun pe fuga sau ca gustare in orice moment al zilei.
Bogate in minerale si carbohidrati, asigurand energia necesara pentru o perioada lunga de timp.
Lapte de soia praf instant este un produs vegetal, are un gust deosebit si un continut echilibrat de vitamine si minerale.
Laptele de cocos este extras din pulpa nucii de cocos, rasa si stoarsa, obtinandu-se un lichid, numit si lapte de cocos ce este bogat in vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor. Are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos.
Prin continutul ridicat de potasiu, provitamina A (caroten), vitamine (B1, B2, PP), fosfor, fier si fibre, caisele combat anemia, ajuta digestia, elimina grasimile si regenereaza celulele. Fortifica organismul si lupta impotriva bacteriilor si a infectiilor.
Rondele din orez cu glazura alba sunt un desert crocant si savuros sau o gustare sanatoasa pentru orice moment al zilei, fara gluten, ideale pentru a conferi energie si buna dispozitie.
Rondelele din grau expandat reprezinta o alternativa sanatoasa la paine, pastreaza calitatile nutritionale ale graului, fiind gustarea ideala pentru orice moment al zilei.
Rondelele de orez expandat reprezinta o alternativa sanatoasa la paine, pastreaza calitatile nutritionale ale orezului, fiind gustarea ideala pentru orice moment al zilei.
Semintele de canepa decorticate contin 30% proteine.
Bogate in antioxidanti si betacaroten, semintele de dovleac crude imbunatatesc memoria si intaresc sistemul imunitar. Reprezinta un remediu bun in cazul afectiunilor prostatei si al inflamatiilor, previn aparitia pietrelor la rinichi, mentin sanatatea pielii si a parului. Sunt bogate in magneziu, fosfor, triptofan, fier, cupru, proteine, zinc si vitamina K.
Continutul de proteine al meiului este egal cu cel al graului, iar gustul acestuia este mai dulce si mai placut. In plus, semintele de mei nu contin gluten.
Obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc, tapioca este amidonul rezultat din acest proces. Nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv.
Taratele de ovaz sunt un produs bogat in fibre solubile si insolubile, vitaminele (E si complexul de vitamine B), proteine de inalta calitate, minerale, elemente nutritive pentru orice dieta sanatoasa, indiferent de varsta.
Supliment alimentar bogat in vitamine si minerale. Contine complexul de vitamine B, vitamina E, minerale, proteine si aminoacizi. Se foloseste pentru a imbunatati valoarea nutritiva si gustul mancarurilor, avand un gust asemanator branzeturilor. Se poate folosi si ca agent de legare (inlocuitor de ou) in chiftelute, perisoare, drob.
Produsul ajuta digestia sa fie rapida si usoara, datorita taratelor continute. Alaturi de acesti fulgi, organismului nu-i mai lipseste pentru necesarul zilnic decat calciul din laptele consumat dimineata, impreuna cu cereale si cateva legume si fructe crude.
Sunt eficienti in functionarea organismului, fiind foarte usor digerabili. Fulgii de orz pastreaza nealterate proprietatile terapeutice ale boabelor de orz.
Desi este considerat radacina, ghimbirul este de fapt un rizom bogat in substante cu rol antiseptic natural. Reduce durerile abdominale, faciliteaza digestia, elimina gazele, stimuleaza memoria si fertilitatea, neutralizeaza toxinele, este revigorant, reduce efectele starilor de greata si ale raului de miscare (masina, avion).
Glutenul este o proteina care se gaseste in componenta boabelor de grau, acest produs ofera consistenta si un gust special produselor de panificatie, cremelor si sosurilor.
Obtinut din arahide macinate pana cand se transforma in unt. Se poate adauga putin ulei de arahide, sare sau indulcitori.
Cu aproximativ 60% faina integrala, pastreaza nealterate proprietatile bobului cerealier: proteine (aproximativ 13 g / 100 g de produs) si fibre (6 g / 100 g de produs). Sunt o sursa naturala de fier, magneziu si vitamina B6.