SanoVita
(171)Sorteaza:
Afisare 24 din 171 rezultate
- Amidonul prezinta o importanta deosebita pentru alimentatia omului, el fiind componentul principal al fainurilor, al painii, al pastelor fainoase si al altor preparatelor alimentare.
- Consumul zilnic a fulgilor de porumb, aduce organismului numeroase beneficii, precum cresterea rezistentei acestuia la infectii prin intarirea sistemului imunitar si mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular.
- Cu aproximativ 60% faina integrala, pastreaza o mare parte dintre beneficiile nutritionale ale bobului de grau (fibre, proteine si vitamine din complexul B), iar prin adaosul de in aduc un plus de culoare, gust si grasimi sanatoase.
- Bautura vegetala din migdale bio este o alegere potrivita pentru inlocuirea laptelui de origine animala. Il puteti consuma ca atare in orice moment al zilei sau ca ingredient in diferite retete culinare.
- Cuburile din soia au o texturata si imbogatita cu fibre vegetale. Cuburile din soia, hidratate si fierte, se prepara asemenea carnii, ce o pot inlocui sanatos in orice reteta: tocanite, fripturi, ciorbe.
- Alunele copate sunt o gustare deosebita la birou, in parc, in drumetie.
- Boabele de naut contin cantitati importante de mangan, cupru, fosfor, zinc, acid folic, vitamina A si fier. Bogat in fibre, nautul este o sursa sanatoasa de carbohidrati pentru persoanele cu diabet, iar cantitatea mare de proteine, il face un aliment recomandat in cazul unui regim vegetarian.
- Uleiul de cocos este un tip de ulei extras din pulpa nucii de cocos sau din laptele de cocos, cu o serie larga de utilizari, de la gastronomie si pana la industria cosmetica. In lume, productia anuala numara in jur de 3,5 milioane de tone, iar printre cei mai mari exportatori de ulei de cocos sunt state precum Filipine, Malaezia si Australia.
- Migdalele crude constituie o gustare hranitoare si o sursa excelenta de fibre si proteine de buna calitate, cat si de acizi grasi Omega-3 ce previn complicatiile cardiovasculare si impiedica formarea cheagurilor de sange. Migdalele ajuta la remineralizarea organismului, prevenind starile de oboseala cronica si epuizare intelectuala.
- Migdalele crude constituie o gustare hranitoare si o sursa excelenta de fibre, proteine de buna calitate, antioxidanti (vitamina E, polifenoli), magneziu si acizi grasi omega-3 ce previn complicatiile cardiovasculare si impiedica formarea cheagurilor de sange.
- Arborele de Caju (sau Acaju), pe numele sau stiintific Anacardium occidentale, ruda buna cu Arborele de fistic si de mango, a fost adus din America de Sud de catre exploratorii portughezi, iar de acolo s-a raspandit in toata lumea, mai exact in tarile cu temperaturi suficient de ridicate incat sa permita cultivarea sa la scara larga. Astazi gasim caju cu precadere in tarile cu clima tropicala, cei mai mari exportatori de caju fiind, in ordine, Nigeria, India si Coasta de Fildes.
- Rondelele din orez cu glazura de cacao sunt un desert crocant si savuros sau o gustare sanatoasa pentru orice moment al zilei, fara lactoza, oferind energie muschilor si stimuland activitatea creierului.
- Prin continutul ridicat de potasiu, provitamina A (caroten), vitamine (B1, B2, PP), fosfor, fier si fibre, caisele combat anemia, ajuta digestia, elimina grasimile si regenereaza celulele. Fortifica organismul si lupta impotriva bacteriilor si a infectiilor.
- Rondelele din grau cu glazura de iaurt reprezinta un desert sau o gustare crocanta si savuroasa, potrivita in orice moment al zilei , pentru a oferi energie si vitalitate.
- Quinoa este o pseudo cereala bogata in proteine si aminoacizi care poate inlocui cu usurinta orice tip de cereala. Este un aliment fara gluten, poate fi servita fiarta intrega sau macinata in lapte, suc de fructe, salate sau cu legume.
- Produsul ajuta digestia sa fie rapida si usoara, datorita taratelor continute. Alaturi de acesti fulgi, organismului nu-i mai lipseste pentru necesarul zilnic decat calciul din laptele consumat dimineata, impreuna cu cereale si cateva legume si fructe crude.
- Reprezinta o sursa vegetala foarte importanta de acizi grasi Omega-3, importanti in combaterea inflamatiilor. Pentru asimilarea acestora, este indicat sa le rasniti sau sa le hidratati in apa inainte de a le consuma.
- Mixul 5 seminte SanoVita reprezinta o sursa vegetala foarte importanta de acizi grasi Omega-3, importanti in combaterea inflamatiilor. Pentru asimilarea acestora, este indicat sa le rasniti sau sa le hidratati inainte de a le consuma.
- Amestecul natural de tarate de ovaz, seminte de in si tarate de psyllium ofera organismului aportul echilibrat de fibre alimentare, proteine, vitamine si minerale, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului digestiv prin combaterea constipatiei.
- Bucurati-va de toata savoarea si aroma granolei cu continut scazut de zahar. Acest amestec realizat cu mare grija contine ovaz integral, fulgi de cocos, nuci si seminte, usor prajite pana la perfectiune pentru un crocant satisfacator. Indulcit natural cu doar o nota de fructe, ofera o modalitate delicioasa, guilt-free, de a-ti incepe ziua.
- Arpacasul este grau decojit partial, fiind o sursa excelenta de fier, seleniu, acid nicotinic, tiamina si vitamina B6. Contine o cantitate insemnata de fibre si amidon. Il puteti folosi in ciorbe, chiftele sau budinci. Contine gluten din grau.
- Bulgurul este un aliment cu care puteti slabi. Singura dieta in care bulgurul nu este potrivit este aceea gandita pe baza reducerii la minim a carbohidratilor, intrucat acest aliment contine carbohidrati. Bulgurul este rezultatul prelucrarii mai multor tipuri de grau cu bob dur.
- Mini-rondele din orez cu glazura de cacao sunt o alternativa sanatoasa, fara gluten, pentru un desert delicios sau pentru gustarile din timpul zilei.
- Hrisca este o cereala populara in tarile vestice, fiind un aliment complex, ce protejeaza organismal de factorii externi si il fortifica mai ales in sezonul rece si la inceputul primaverii. Hrisca este bogata in vitaminele E, B1 si B2, dar si in proteine, carbohidrati, fibre si minerale ca fosfor, magneziu, zinc, seleniu si fier. Poate fi folosit la sarmale, mancaruri sau in panificatie.