Euritalia

Sortare dupa
Spray-ul pentru nas decongestionant fara gaz contine apa de mare hipertonica din parcul marin Cinque Terre, uleiuri naturale de eucalipt si menta. Produsul este potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Spray-ul impotriva alergiilor Isomar este un produs cu apa de mare izotonica si activi naturali, recomandat copiilor de peste 2 ani si adultilor. Acesta are rol calmant si hidratant pentru caile respiratorii iritate, ajutand la combaterea si prevenirea simptomelor de raceala si alergie.
Solutia hipertonica cu apa de mare din Parcul Marin Cinque Terre are o dubla actiune pentru starea de bine a cailor respiratorii: decongestionanta in mod natural si fluidifianta, favorizeaza o rapida usurare in cazul nasului infundat.
Isomar este o solutie hipertonica, avand la baza apa de mare pura, cu actiune decongestionanta naturala asupra mucoasei nazale, eliberand caile nazale de excesul de mucozitati.
Produsul este potrivit in caz de raceala, sinuzite, rinite, alergii in general chiar si la polen si pentru cei care lucreaza in spatii inchise, dar mai ales in prezenta pulberilor.