Constipatie (77)

Sortare dupa
Herbolax este un laxativ si detoxifiant natural de ultima generatie, obtinut dintr-un amestec unic de pulberi de fructe si leguminoase, bioactivatori ce ajuta la buna functionare a tranzitului intestinal si la combaterea constipatiei ocazionale care nu poate fi tratata printr-o dieta adecvata.
Supliment alimentar recomandat in stari de constipatie (in special gravidelor fara a crea dependenta sau contractii abdominale), prevenirea crizelor hemoroidale, tulburari digestive, pregatirea tubului digestiv pentru explorari digestive si diete.
Supozitoarele cu glicerina 4Lax pentru adulti sunt laxative utilizate pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei.
Supozitoarele cu glicerina sunt dispozitive medicale concepute pentru a sprijini golirea blanda a tractului intestinal, atat pentru scaun ingrosat cat si solid.
Sirop laxativ cu formula originala recomandat in constipatia copiilor, avand un gust delicios de prune.
Este un supliment alimentar cu un complex unic de fibre probiotice si extracte din plante bogate in mucilagii, zaharuri, care ajuta la reglarea tranzi
Uleiul de ricin este un stimulator al peristaltismului intestinului subtire.
Sennalax este un supliment alimentar natural cu efect laxativ, care combate constipatia, asigurand un tranzit intestinal optim, in vederea mentinerii functiilor organismului si a starii de sanatate. Are o actiune blanda la nivelul colonului, ca urmare a eliberarii unor substante speciale din glicozidele continute, sub influenta florei intestinale.
Sennalax Plus Crusin este un supliment alimentar care ajuta la accelerarea unui tranzit intestinal incetinit in cazurile de constipatie medie spre severa.
Se utilizeaza in caz de constipatie ocazionala pe perioada limitata.
Solutie cu fibre vegetaleGust neutru de fibre: poate fi amestecat cu alimente semisolide sau lichide fara sa le modifice gustul,mirosul,culoarea sau t
Substanta realizeaza un film la suprafata mucoasei tubului digestiv si inmoaie continutul intestinal, favorizand propulsia lui.
Solutie cu fibre vegetaleGust neutru de fibre, poate fi amestecat cu alimente semisolide sau lichide fara sa le modifice gustul,mirosul,culoarea sau t
Supozitoare cu glicerina pentru copii 4Lax sunt destinate pentru constipatie ocazionala sau cronica, ori in pregatirea pentru investigatii rectoscopice si dupa interventii chirurgicale.
4LAX este un dispozitiv medical de unica folosinta pe baza de glicerina sub forma de supozitoare, indicat pentru a facilita activitatea de evacuare in caz de constipatie.
Ttranzactiv este unul din putinele laxative naturale, Senna reprezentand frunzele, respectiv fructele speciilor de Cassia augustifolia si Cassia acuti
Se utilizeaza in caz de constipatie ocazionala pe perioada limitata.
Lubrefiaza tractul si faciliteaza eliminarea masei fecale. Modalitatea de actiune este asigurata de proprietatile soluțtei cu glicerina în concentrati
Ciocolax Forte are la baza o combinatie de ingrediente naturale, cu un puternic efect laxativ stimulant, recomandat in caz de constipatie cronica.
Lubrefiaza tractul si faciliteaza eliminarea masei fecale.
Este un laxativ osmotic (contine macrogol 4000). DulkoSoft este solutia potrivita pentru toti cei care sufera din cauza durerii si/sau a efortului dep
Uleiul presat la rece din seminte decorticate de canepa cultivate si procesate organic reprezinta o bogata sursa naturala vegetala de acizi grasi esentiali polinesaturati Omega 3, 6 si 9.
Substanta realizeaza un film la suprafata mucoasei tubului digestiv si inmoaie continutul intestinal, favorizand propulsia lui.
Citratul de magneziu este una dintre cele mai populare si mai bine asimilabile forme de magneziu din suplimentele alimentare. In aceasta forma, magneziul se asociaza cu acidul citric, ceea ce il recomanda ca laxativ bland in cazurile de constipatie ocazionala.
Datorita combinatiei optime de senna si frangula, produsul are efect laxativ, care este amplificat prin sinergism de catre extractul de cascara – crusin american, pentru o actiune puternica si cu instalare rapida.
Uleiul de ricin actioneaza ca si stimulator al peristaltismului intestinului subtire.
Supozitoarele cu glicerina stimuleaza secretia la nivelul mucoasei rectale, pun in miscare si lubrifiaza masa fecala, facilitandu-i eliminarea. Sunt utilizate pentru tratarea constipatiei, pentru usurarea defecatiei dupa interventii chirurgicale sau inaintea rectoscopiei.
Uleiul de ricin este o solutie utilizata pentru tratarea constipatiilor acute, avand efect laxativ prin stimularea peristaltismului intestinului subtire. Se recomanda administrarea in amestec cu suc de fructe, supa sau ceai pentru evitarea gustului neplacut.
Constipatie

Constipatie

Suplimente alimentare pentru constipatie