Omron

Sortare dupa
Obtineti o imagine mai completa a sanatatii inimii dumneavoastra cu Complete, un monitor combinat de tensiune arteriala + EKG pentru masuratori usoare la domiciliu.
Analizor corporal pentru determinarea compozitiei corporale Omron VIVA, transfer date Bluetooth.
Tripla actiune TENS (stimulare electrica nervoasa transcutanata) ajuta la blocarea mesajului durerii, declansand eliberarea de endorfine si imbunatatind circulatia sangvina ca urmare a contractarii si relaxarii repetate a muschilor
Tensiometrul pentru bratul superior Omron Evolv este un dispozitiv autonom de masurare a tensiunii arteriale care poate fi utilizat zilnic direct de catre pacientii care necesita o monitorizare speciala.
Termometrul Omron Gentle Temp 720 face parte din noua gama de termometre Omron care incorporeaza cele mai avansate tehnologii Omron pentru senzori astfel incat masurarea temperaturii sa fie cat mai precisa si fiabila.
Aparatul de aerosoli Omron Duo Baby cu sistem de curatare nazala este recomandat pentru sugari si copii pina la varsta de 2 ani.Aparatul de aerosoli O
Tensiometru Omron M3 Comfort face parte din noua gama de tensiometre Omron M3 incorporeaza cele mai avansate tehnologii pentru senzori si indicatori astfel incit masurarea tensiunii arteriale sa fie cit mai precisa si fiabila.
Cel mai usor nebulizator cu compresor conceput vreodata de Omron - numai 270g.O cantitate mai mare de medicament inhalata, datorita dimensiunilor optime a particulei de aerosoli livrata.
Compresor de mare putere dotat cu un nou kit de nebulizare ce include de asemenea, tehnologia unica v.v.t.Rata de nebulizare de 0.5 ml/min asigura un
Asigura, prin umflarea specifica a mansetei proprie fiecarui utilizator, o determinare a presiunii arteriale precisa si confortabila.Caracteri
Tensiometru Omron M2 , este un tensiometru de brat complet automatizat care permite o modalitate usoara de verificare a valorilor tensionale atat acas
Cu NightView, pentru prima data, masuratorile tensiunii arteriale de la incheietura mainii pot fi efectuate in mod convenabil de la domiciliu.
Aparat validat clinic – precizie si repetabilitate deosebite, demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate si medici acreditati.
DuoBaby este singurul nebulizator existent in acest moment, care vine echipat in dotarea standard, cu un aspirator nazal, accesoriu extrem de util in mentinerea starii de bine a bebelusilor si copiilor foarte mici.
Omron RS7 Intelli IT - aparat de tensiune arteriala trebuie folosit la incheietura mainii.
Slipul suspensor are partea din fata confectionata dintr-un singur strat lycra, iar partea dintre talie si picioare este realizata din bretele fine din bumbac flexibil.
Clasificarea sa ca dispozitiv medical si validarea clinica subliniaza precizia si siguranta acestui model „de familie”.
Este un nebulizator mic, portabil, care va permite sa va luati medicamentele oriunde si oricand aveti nevoie.