Lansinoh

Sortare dupa
Poate fi folosita ca pompa electrica simpla sau dubla si are doua faze separate.
Tampoanele de san refolosibile Lansinoh folosesc o tehnologie de protectie in trei straturi pentru a preveni scurgerile de lichid. Primul strat are interiorul puternic absorbant, din fibre naturale care absorb rapid lichidul, pentru o senzatie de uscat si curat.
Protectie maxima si confort intr-un singur tampon de san care poate absorbi de pana la 20 de ori greutatea sa.
Pachetul contine Lanolina HPA de 40ml si tamponae de san 24 de bucati.
Noul biberon de sticla Lansinoh este mai usor de curatat si sterilizat, fiind 100% eco-friendly.
Protectoarele pentru mameloane reprezinta un ajutor eficient pentru a continua alaptarea la san chiar si in momentele dificile.
Biberonul face parte din gama pentru alaptare conceputa de specialistii Lansinoh ca un sprijin pentru mamele care alapteaza si care din anumite motive nu pot fi langa copil pentru o anumita perioada de timp. Astfel, procesul alaptarii nu este intrerupt, iar bebelusii beneficiaza cat mai mult timp de proprietatile laptelului matern.
Permite-i bebelusului tau sa primeasca pretiosul lapte matern, chiar si atunci cand sunteti despartiti.
Tampoanele pentru san Lansinoh au un contur subtire ultra-absorbant, pentru o potrivire naturala pentru orice forma de san, fara a fi observate sub haine. Acestea sunt singurele tampoane cu un polimer care isi pastreaza forma chiar si atunci cand este umed.
Laptele matern colectat este cel mai pretios aliment pentru nou-nascut. Laptele matern combina vitamine, proteine si agenti imunologici, care ajuta copiii sa creasca si sa se dezvolte, dar ii protejeaza si de infectii.
Pompa de san manuala Lansinoh este discreta, portabila, ideala pentru folosirea ocazionala acasa sau in deplasare. Pompa are o perna unica, ComfortSeal, ce asigura o pozitionare sigura pentru un confort sporit si o colectare eficienta a laptelui matern.
Utilizati irigatorul pentru igena intima post-nastere de la Lansinoh pentru a spala usor aceasta zona sensibila si pentru a calma disconfortul post-nastere cu un flux de apa de curatare.
Rezerva pentru compresa calda sau rece dupa nastere de la Lansinoh este din material netesut, oferind o protectie igenica a perineului.
Biberonul Lansinoh cu tetina NaturalWave® face parte din gama pentru alaptare conceputa de specialistii Lansinoh pentru a sprijini mamele care alapteaza si care din anumite motive nu pot fi langa copil pentru o anumita perioada de timp.
Noile tampoane pentru san sunt cele mai avansate tampoane Lansinoh, cu un design menit sa ofere o absorbtie maxima, confort si discretie.
Compresa calda sau rece de la Lansinoh poate fi folosita pentru calmarea si ameliorarea durerii dupa nastere.
Balsam de buze cu lanolina 100% naturala, care creeaza o bariera linistitoare si blocheaza hidratarea pentru a va ajuta buzele sa-si restabileasca echilibrul de umiditate.
Tampoanele de san refolosibile Lansinoh folosesc o tehnologie de protectie in trei straturi pentru a preveni scurgerile de lichid.
Salvati fiecare picatura de lapte cu ajutorul Colectorului de lapte matern – Lansinoh!
Alaptarea este cel mai natural cadou pe care-l puteti face bebelusului dumneavoastra. Totusi, asa natural cum este, cateodata alaptatul ridica probleme. Lansinoh va ajuta sa reduceti semnificativ disconfortul creat de alaptare.
Trage cu blandete de mamelon pentru a corecta temporar mameloanele plate sau ombilicate si a facilita hranirea la san a celui mic. Pompa pe
Protectoarele pentru mameloane Lansinoh pot fi o solutie eficienta pe termen scurt in sprijinirea alaptarii. Sunt foarte eficiente pentru o alaptare naturala la san, atunci cand bebelusul are nevoie de un ajutor suplimentar.
Bazandu-se pe mai mult de 50 de ani de cercetare in domeniul alaptarii, noul concept al tetinei Lansinoh permite copilului sa se angajeze in actiuni de supt peristaltice naturale si asigura o tranzitie usoara de la alaptarea la san la hranirea cu biberonul.
Protectie maxima si confort intr-un singur tampon de san care poate absorbi de pana la 20 de ori greutatea sa.