Obio
(47)Afisare 24 din 47 rezultate
- Moringa (Moringa oleifera) este folosita de secole in Africa si in medicina ayurvedica ca si super aliment cu beneficii esentiale pentru sanatate.
- O faina fara gluten, se foloseste in patiserie, ca inlocuitor total sau partial de faina de grau.
- Proteina din mazare galbena reprezinta cea mai accesibila si sanatoasa alternativa la sursele animale de proteine.
- Pudra proteica din seminte de dovleac este un produs certificat ecologic.
- Fructe de goji raw, calitate superioara.
- Lucuma este un fruct originar din Peru, folosit adesea ca si indulcitor.
- Crema de arahide este extrem de gustoasa si valoroasa este fabricata din bio arahide si nimic altceva.
- Bila energizanta cu probiotice.
- Amestec de pudre bio bogat in proteine si sarac in grasimi.
- Pulberea din iarba de grau contine 100% iarba integrala de grau.
- Amla este un arbust asemanator cu agrisul de la noi, i se mai spune si coacaz indian sau Amalaki.
- Crema de arahide Obio este obtinua 100% din arahide ecologice, fara nici un alt adaos, doar arahide. Textura este una foarte cremoasa si fina, fiind foarte usor de intins pe paine, crackersi.
- Crema delicioasa de migdale ecologice crescute in Europa, usor prajite. Se consuma ca atare, in sosuri, sau alte preparate culinare.
- Pudra proteica din orez este o sursa ideala de proteine pentru persoanele care nu consuma carne.
- Urzica este una dintre cele mai populare plante din zona noastra, folosita atat in preparate culinare, cat si in remedii naturale si produse cosmetice.
- Alternativa perfecta la zaharul obisnuit rafinat din sfecla sau trestie.
- Un amestec intre cacao care potenteaza mintea si maca ce imbunatateste performantele fizice.
- Curmalele Medjool sunt "reginele" curmalelor.
- Dudele sunt o sursa buna de proteine lucru rar intalnit printre fructe.
- Cu pudra de ceai verde matcha, pentru revitalizarea intregului organism si delicosii fulgi de ciocolata raw.
- Pudra de coacaze negre bio potrivita in diferite combinatii precum sucuri, smoothies, inghetata.
- Siropul brun raw (dark) de agave este siropul original, neprocesat, nefiltrat, crud, procesat la rece si contine mai multi nutrienti decat siropul golden (auriu) de agave care nu este procesat la rece.
- Nucile de Brazilia sunt bogate in seleniu, doua nuci asigura peste jumatate din necesarul zilnic de seleniu.
- Sfecla rosie pudra este un produs certificat ecologic.