BioCare

Sortare dupa
Vitamina Methyl B12 lichida intr-o baza de apa purificata pentru sanatate mintala si stare de bine, energie si reducerea oboselii si extenuarii.
Nutrisorb Vitamina D3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
Vitamina B6 lichida intr-o baza de apa purificata pentru echilibru hormonal, imunitate, sanatate mintala si starea de bine.
Zincul joaca un rol important in crestere si dezvoltare, raspunsul imun, functiile neurologice si reproducere.
Vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a sistemului imunitar, la reducerea oboselii si extenuarii si la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii.
Vitamina B12 lichida intr-o baza de apa purificata pentru sanatate mintala si stare de bine, energie si reducerea oboselii si extenuarii.
Cromul are rol in mentinerea glicemiei in limite normale.
Gluconat de fier lichid intr-o baza simpla de apa purificata pentru a ajuta la formarea celulelor rosii din sange, sustinerea energiei si reducerea oboselii.
Vitamina D3 si K2 este necesar pentru mentinerea normala a oaselor si dintilor.
Seleniu contribuie la functionarea normala a glandei tiroide, functionarea normala a sistemului imunitar, protejarea celulelor fata de stresul oxidativ.