Nioxin

Sortare dupa
Setul tratament impotriva caderii parului fin SYS 2 este potrivit pentru parul natural, cu structura fina. Sistemul de ingrijire personalizat in 3 pasi ajuta la curatarea, optimizarea si tratarea scalpului si a parului.
Setul de tratament impotriva caderii parului subtire SYS1 Nioxin este potrivit pentru parul natural, avand efecte benefice si impotriva subtierii acestuia. Setul promite un par mai bogat, cu mai putine fire de par rupte.
Setul tratament impotriva caderii parului SYS3 Sampon 150ml + Balsam 150ml + Tratament leave-on 50ml este potrivit pentru parul tratat chimic, cu structura fina si are efect impotriva caderii normale a parului.
Setul este un tratament complex pentru parul cu tendinta notabila de subtiere, fin si vopsit ce hidrateaza si protejeaza, reduce caderea parului si reimprospateaza scalpul.
Setul este un tratament potrivit pentru parul tratat chimic, cu structura medie spre groasa.
Setul este un tratament potrivit pentru parul natural sau tratat chimic cu structura medie spre groasa. Acesta are efect impotriva caderii puternice a parului, curatand, optimizand si tratand scalpul si parul. Rezultatul este scalp curat, sanatos si un par cu aspect vizibil mai des.