Ameliorare simptome

  (109)
Sortare dupa
 • Parasinus este un decongestionant nazal de uz sistemic. Este indicat
 • Theraflu Sinus raceala si gripa contine o combinatie de 2 substante active care actioneaza asupra simptomelor asociate racelii si gripei: paracetamolul este un calmant al durerii (analgezic) si reduce feb
 • Paracetamol 500 mg Terapia este utilizat ca tratament simptomatic al durerilor usoare si medii cu diferite localizari: cefalee (inclusiv migrena), artralgii, lomba
 • Pentru combaterea durerilor de intensitate slaba sau moderata, in cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare si periarticulare, nevralgii, dureri dentare, dismenoree.
 • Advil Ultra Forte contine ca substanta activa ibuprofenul, care apartine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (cunoscute ca AINS) si sunt utilizate pentru a calma durerea si a reduce inflamatia si febra.
 • Advil Raceala si Gripa se utilizeaza la adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste pentru tratamentul simptomatic al racelii comune si gripei, incluzand dureri de cap, temperatura crescuta (febra), gat inflamat, dureri, obstructie nazala.
 • Aliflusin este indicat pentru tratamentul pe termen scurt al simptomelor de gripa, raceala si din stari asemanatoare gripei, cum sunt cefalee, febra, dureri in gat, in special insotite de rinoree, la adulti si adolescenti cu varsta peste 15 ani.
 • Antinevralgic Forte, prin puterea tripla a combinatiei dintre Paracetamol, Acid Acetilsalicilic si Cafeina, actioneaza eficient si rapid impotriva durerilor de cap si a migrenelor.
 • Antinevralgic P, prin combinatia celor 3 substante active: Paracetamol, Acid Acetilsalicilic si Cafeina, actioneaza eficient impotriva durerilor precum: durerea de cap, nevralgia, durerile dentare, durerile musculare si articulare.
 • Antinevralgic Sinus Hot Drink pentru tratarea simptomelor de raceala si gripa.
 • Ca analgezic si antipiretic:
 • Aspirin Plus C Forte se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al durerilor usoare pana la moderate, cum sunt, dureri de cap, dureri de dinti, dureri m
 • Aspirin Plus C contine acid acetilsalicilic si acid ascorbic ca si substante active si este utilizat la adulti si adolescenti cu varsta peste 16 ani pentru tratamentul simptomatic al dur
 • Aspirin Plus C contine acid acetilsalicilic si acid ascorbic ca si substante active si este utilizat la adulti si adolescenti cu varsta peste 16 ani pentru tratamentul
 • Bioflu Baby sirop pentru copii 120 mg/ 5 ml contine paracetamol si se utilizeaza pentru tratamentul eficace al durerilor de intensitate usoara pana la moderata, de exemplu dureri de dinti, dureri de cap, dureri in gat, dureri musculare, articulare si osoase.
 • Bioflu Junior sirop este o combinatie de medicamente utilizate pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate tulburarilor tractului respirator (de exemplu: sinuzite, rinite, faringite, bronsite).
 • Bioflu Plus Junior sirop este o combinatie de medicamente utilizate pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate tulburarilor tractului respirator (de exemplu: sinuzite, rinite, faringite, bronsite).
 • Bioflu Plus este un tratament simptomatic, in raceala si gripa, al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate bolilor tractului respirator (de exemplu, sinuzite, rinite, faringite, bronsite). Acest medicament este recomandat numai pentru adulti si adolescenti.
 • Bioflu Expectorant se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale si tusei productive asociate afectiunilor tractului respirator (sinuzite, rinite, faringite, bronsite).
 • Bioflu este un tratament simptomatic, in raceala si gripa, al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate bolilor tractului respirator (de exemplu, sinuzite, rinite, faringite, bronsite). Acest medicament este recomandat numai pentru adulti si adolescenti.
 • Fluidifiant al secretiilor bronsice in cursul afectiunilor bronho-pulmonare acute si cronice.
 • Fluidifiant al secretiilor bronsice in cursul afectiunilor bronho-pulmonare acute si cronice.
 • Bromhexin Helcor actioneaza prin scaderea vascozitatii mucusului de la nivelul tractului respirator, rezultand un efect de eliberare a cailor respiratorii superioare si fluidificare a secretiilor bronsice.
Ameliorare simptome

Ameliorare simptome

Raceala si gripa reprezinta doua afectiuni care, desi impart anumite simptome, sunt de fapt diferite. Ambele sunt cauzate de virusuri si sunt foarte frecvent intalnite, deoarece infectia se poate transmite foarte usor, prin secretiile eliminate in timpul stranutului, tusei sau chiar si a vorbitului.

Raceala este o afectiune mai usoara, care afecteaza nasul si gatul, si este cauzata de un numar foarte mare de virusuri. In general, simptomele nu sunt foarte severe si nu duc la aparitia complicatiilor. 

In schimb, gripa afecteaza nu doar nasul si gatul, ci si plamanii, motiv pentru care pot aparea complicatii serioase, precum pneumonia, care pot pune viata in pericol. Cauzele acestei afectiuni sunt reprezentate de 3 virusuri gripale principale, care pot dezvolta mai multe tulpini.

Daca observi ca ai de-a face cu tuse, stranut, durere in gat, secretii nazale sau nas infundat, poti apela la medicamentele pentru ameliorarea simptomelor de gripa si raceala, care se pot elibera fara prescriptie medicala. Insa, daca simptomele persista sau apar si manifestari precum febra, dureri musculare, stari de oboseala, cere sfatul unui medic.

Aceste medicamente sunt utilizate pentru tratarea simptomelor de gripa si raceala, nu si a cauzei acestora. Citeste cu atentie prospectul inainte de utilizare si, daca apar manifestari neplacute, discuta cu medicul tau sau cu farmacistul.