Ameliorare simptome (98)

Sortare dupa
Parasinus este un decongestionant nazal de uz sistemic. Este indicat
Paracetamol 500 mg Terapia este utilizat ca tratament simptomatic al durerilor usoare si medii cu diferite localizari: cefalee (inclusiv migrena), artralgii, lomba
Pentru combaterea durerilor de intensitate slaba sau moderata, in cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare si periarticulare, nevralgii, dureri dentare, dismenoree.
Advil Raceala si Gripa 200 mg/30 mg  se recomanda pentru ameliorarea rapida a simptomelor asociate racelii comune, gripei si sinuzitei.
Advil Raceala si Gripa se utilizeaza la adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste pentru tratamentul simptomatic al racelii comune si gripei, incluzand dureri de cap, temperatura crescuta (febra), gat inflamat, dureri, obstructie nazala.
Antinevralgic Forte, prin puterea tripla a combinatiei dintre Paracetamol, Acid Acetilsalicilic si Cafeina, actioneaza eficient si rapid impotriva durerilor de cap si a migrenelor.
Antinevralgic P, prin combinatia celor 3 substante active: Paracetamol, Acid Acetilsalicilic si Cafeina, actioneaza eficient impotriva durerilor precum: durerea de cap, nevralgia, durerile dentare, durerile musculare si articulare.
Antinevralgic Sinus Hot Drink pentru tratarea simptomelor de raceala si gripa.
Aspirin Complex Hot Drink de la Bayer este un medicament eficient impotriva durerilor. Pe baza de acid acetilsalicilic si clorhidrat de pseudoefedrina, aceasta suspensie orala are si proprietati antiinflamatoare, reduce febra si congestia nazala, simptome specifice racelii si gripei.
Aspirin Plus C Forte se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al durerilor usoare pana la moderate, cum sunt, dureri de cap, dureri de dinti, dureri m
Aspirin Plus C contine acid acetilsalicilic si acid ascorbic ca si substante active si este utilizat la adulti si adolescenti cu varsta peste 16 ani pentru tratamentul simptomatic al dur
Aspirin Plus C contine acid acetilsalicilic si acid ascorbic ca si substante active si este utilizat la adulti si adolescenti cu varsta peste 16 ani pentru tratamentul
Bioflu Baby sirop pentru copii 120 mg/ 5 ml contine paracetamol si se utilizeaza pentru tratamentul eficace al durerilor de intensitate usoara pana la moderata, de exemplu dureri de dinti, dureri de cap, dureri in gat, dureri musculare, articulare si osoase.
Bioflu Junior sirop este o combinatie de medicamente utilizate pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate tulburarilor tractului respirator (de exemplu: sinuzite, rinite, faringite, bronsite).
Bioflu Plus Junior sirop este o combinatie de medicamente utilizate pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate tulburarilor tractului respirator (de exemplu: sinuzite, rinite, faringite, bronsite).
Bioflu Plus este un tratament simptomatic, in raceala si gripa, al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate bolilor tractului respirator (de exemplu, sinuzite, rinite, faringite, bronsite). Acest medicament este recomandat numai pentru adulti si adolescenti.
Bioflu Expectorant se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale si tusei productive asociate afectiunilor tractului respirator (sinuzite, rinite, faringite, bronsite).
Bioflu este un tratament simptomatic, in raceala si gripa, al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate bolilor tractului respirator (de exemplu, sinuzite, rinite, faringite, bronsite). Acest medicament este recomandat numai pentru adulti si adolescenti.
Fluidifiant al secretiilor bronsice in cursul afectiunilor bronho-pulmonare acute si cronice.
Fluidifiant al secretiilor bronsice in cursul afectiunilor bronho-pulmonare acute si cronice.
Bromhexin Helcor actioneaza prin scaderea vascozitatii mucusului de la nivelul tractului respirator, rezultand un efect de eliberare a cailor respiratorii superioare si fluidificare a secretiilor bronsice.
Medicament din plante medicinale cu utilizare traditionala care se administreaza pentru ameliorarea tusei uscate, precum si a tusei din timpul noptii, a iritatiei faringiene si pentru a favoriza transpiratia in timpul febrei (usoare), cand acestea sunt primele simptome ale unei raceli obisnuite.
Caffetin COLDmax contine o combinatie de substante care sunt eficiente in ameliorarea simptomelor asociate cu raceala si gripa, inclusiv ameliorarea durerii generale, a durerii de gat, durerii de cap, congestiei nazale si scaderea febrei.
Caffetin Cold plus este o combinatie care contine urmatoarele substante active: paracetamol, pseudoefedrina (sub forma de clorhidrat de pseudoefedrina), dextrometorfan (sub forma de bromhidrat de dextrometorfan) si acid ascorbic (vitamina C).
Ce este Coldrex Junior HotRem si pentru ce se utilizeazaColdrex Junior HotRem este un medicament impotriva racelii si gripei care contine tre
Ce este Coldrex Junior si pentru ce se utilizeazaColdrex Junior este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor usoare spre moderate
Ce este Coldrex Lemon si pentru ce se utilizeazaColdrex Lemon este un medicament impotriva racelii si gripei care contine trei substante acti
Ameliorare simptome

Ameliorare simptome

Raceala si gripa reprezinta doua afectiuni care, desi impart anumite simptome, sunt de fapt diferite. Ambele sunt cauzate de virusuri si sunt foarte frecvent intalnite, deoarece infectia se poate transmite foarte usor, prin secretiile eliminate in timpul stranutului, tusei sau chiar si a vorbitului.

Raceala este o afectiune mai usoara, care afecteaza nasul si gatul, si este cauzata de un numar foarte mare de virusuri. In general, simptomele nu sunt foarte severe si nu duc la aparitia complicatiilor. 

In schimb, gripa afecteaza nu doar nasul si gatul, ci si plamanii, motiv pentru care pot aparea complicatii serioase, precum pneumonia, care pot pune viata in pericol. Cauzele acestei afectiuni sunt reprezentate de 3 virusuri gripale principale, care pot dezvolta mai multe tulpini.

Daca observi ca ai de-a face cu tuse, stranut, durere in gat, secretii nazale sau nas infundat, poti apela la medicamentele pentru ameliorarea simptomelor de gripa si raceala, care se pot elibera fara prescriptie medicala. Insa, daca simptomele persista sau apar si manifestari precum febra, dureri musculare, stari de oboseala, cere sfatul unui medic.

Aceste medicamente sunt utilizate pentru tratarea simptomelor de gripa si raceala, nu si a cauzei acestora. Citeste cu atentie prospectul inainte de utilizare si, daca apar manifestari neplacute, discuta cu medicul tau sau cu farmacistul.