Teste COVID (9)

Sortare dupa
Test rapid antigen din saliva pentru depistarea SARS-COV-2 (COVID-19) cu metoda de prelevare printr-o proba de saliva, ce poate fi colectata cu usurinta, fara durere si fara a fi nevoie de un exsudat nazal/faringian.
Caseta test rapid antigen Coronavirus este un test de diagnostic in vitro pentru detectarea calitativa a antigenilor noului coronavirus in tampon nazofaringian, utilizand metoda imunocromatografica rapida.
Testul rapid antigen SARS-CoV-2 nazofaringian aur coloidal este usor de utilizat, iar rezultatul este disponibil in 15 minute.
Acest test se utilizeaza pentru a detecta prezenta antigenilor SARS-Cov-2 si poate fi utilizat pentru auto-monitorizare in cazul simptomelor caracteristice COVID-19.
Setul de testare rapida antigen COVID-19 este destinat detectarii calitative a antigenelor SARS-CoV-2 in saliva umana de la persoanele suspecte de infectarea cu coronavirus.
Dispozitivul de testare rapida COVID-19 este utilizat pentru detectarea timpurie a antigenelor nucleocapsidei (proteina N) SARS-CoV-2.
Acest kit de testare este utilizat numai pentru uz in vitro diagnostic. Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare.
Testul rapid antigen COVID-19 este un test rapid imunocromatografic de detectare calitativa a antigenelor SARS-CoV-2 in probe de exsudat nazofaringian.
Caseta pentru testare rapida COVID-19 IgG / IgM este un test imunocromatografic pentru detectarea calitativa a anticorpilor lgG si lgM la SARS-CoV-2 in probele umane de sange integral, ser sau plasma.
Teste COVID

Teste COVID

Indiferent dacă te-ai imunizat natural sau prin vaccinare sau dacă faci parte dintre puținii norocoși care nu știu să fi trecut prin boală în timpul recentei pandemii de coronavirus, e destul de probabil ca orice debut de răceală să te pună puțin pe gânduri: să fie o viroză obișnuită, sau e mai bine să îi evit pe bunici în zilele următoare? 

Pentru aproape doi ani de zile, viețile fiecăruia dintre noi s-au schimbat. Unora le-a fost dor de concedii sau de mese la restaurant, alții au visat cu nerăbdare la concerte și piese de teatru și azi, în sfârșit, ne putem bucura de toate acestea fără nici un fel de restricții. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să continui să ai grijă atât de tine, cât și de cei care îți sunt dragi.

Cu ajutorul testelor COVID poți afla, în doar câteva minute, dacă nasul înfundat, tusea, febra sau starea gripală care te încearcă sunt datorate unui virus oarecare sau sunt cauzate de coronavirus. Chiar dacă, în ceea ce te privește, probabil nu trebuie să îți faci prea multe griji - ești tânăr, puternic și probabil că nu e prima oară când intri în contact cu virusul - e important să știi dacă rezultatul e pozitiv sau negativ: prietena ta însărcinată, bebelușul colegei de serviciu sau bunicii colegului de clasă al copilului sunt expuși riscului de a dezvolta o formă severă de boală și cu siguranță nu vrei să îi ai, indirect, pe conștiință! 

Testul rapid COVID poate fi efectuat cu ușurință acasă, iar interpretarea rezultatului este disponibilă în doar câteva minute, prin urmare e de dorit să nu stai pe gânduri, în cazul în care ai motive de îndoială sau de îngrijorare!