Teste COVID (6)

Sortare dupa
  Teste COVID

  Teste COVID

  Indiferent dacă te-ai imunizat natural sau prin vaccinare sau dacă faci parte dintre puținii norocoși care nu știu să fi trecut prin boală în timpul recentei pandemii de coronavirus, e destul de probabil ca orice debut de răceală să te pună puțin pe gânduri: să fie o viroză obișnuită, sau e mai bine să îi evit pe bunici în zilele următoare? 

  Pentru aproape doi ani de zile, viețile fiecăruia dintre noi s-au schimbat. Unora le-a fost dor de concedii sau de mese la restaurant, alții au visat cu nerăbdare la concerte și piese de teatru și azi, în sfârșit, ne putem bucura de toate acestea fără nici un fel de restricții. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să continui să ai grijă atât de tine, cât și de cei care îți sunt dragi.

  Cu ajutorul testelor COVID poți afla, în doar câteva minute, dacă nasul înfundat, tusea, febra sau starea gripală care te încearcă sunt datorate unui virus oarecare sau sunt cauzate de coronavirus. Chiar dacă, în ceea ce te privește, probabil nu trebuie să îți faci prea multe griji - ești tânăr, puternic și probabil că nu e prima oară când intri în contact cu virusul - e important să știi dacă rezultatul e pozitiv sau negativ: prietena ta însărcinată, bebelușul colegei de serviciu sau bunicii colegului de clasă al copilului sunt expuși riscului de a dezvolta o formă severă de boală și cu siguranță nu vrei să îi ai, indirect, pe conștiință! 

  Testul rapid COVID poate fi efectuat cu ușurință acasă, iar interpretarea rezultatului este disponibilă în doar câteva minute, prin urmare e de dorit să nu stai pe gânduri, în cazul în care ai motive de îndoială sau de îngrijorare!