Novartis

  (36)
Novartis
Sortare dupa
  • Produse oftalmologice decongestionante si antialergice ; simpatomimetice folosite ca decongestionante. Spersallerg este o solutie oftalmica cu actiune decongestionanta, folosita ca tratament simptomatic al edemului si hiperemiei conjunctivale din cadrul conjunctivitelor alergice, nespecifice sau catarale si a iritatiilor oculare minore.
  • Tratamentul si profilaxia bolilor tromboembolice.
  • Dabrafenib, administrat in monoterapie sau in asociere cu trametinib, este indicat in tratamentul pacientilor adulti cu melanom inoperabil sau metastatic, pozitiv la mutatia BRAF V600. Dabrafenib in asociere cu trametinib este indicat in tratamentul adjuvant al pacientilor adulti cu melanom de stadiul III, cu mutatie BRAF V600, dupa rezectie completa. Dabrafenib in asociere cu trametinib este indicat in tratamentul pacientilor adulti cu cancer bronho-pulmonar altul decat cu celule mici, cu mutatie BRAF V600.
  • EXJADE este indicat pentru tratamentul supraincarcarii cronice cu fer secundara transfuziilor de sange frecvente (≥7 ml masa eritrocitara/kg si luna) la pacientii cu beta-talasemie majora, cu varsta de 6 ani sau mai mult.
  • Rydapt este indicat la pacientii adulti nou diagnosticati cu leucemie acuta mieloida (LAM), cu mutatie FLT3 in asociere cu chimioterapia standard de inductie cu daunorubicina si citarabina si de consolidare cu doza mare de citarabina, iar la pacientii cu raspuns complet, ca tratament de intretinere cu Rydapt in monoterapie (vezi pct. 4.2)
  • Tratamentul simptomatic al formelor usoare pana la moderat severe ale dementei Alzheimer.
  • Kisqali este indicat pentru tratamentul femeilor, cu cancer mamar, in stadiu avansat local sau metastatic, cu receptori hormonali (RH) pozitivi si fara receptor 2 al factorului uman de crestere epidermica (HER2), in asociere cu un inhibitor de aromataza sau fulvestrant, ca terapie hormonala initiala, sau la femei carora li s-a administrat terapie hormonala anterioara.
  • Cancer mamar in stadiu avansat cu receptori pentru hormoni prezenti.