Hypericum

Sortare dupa
Ceai Antidiabetic vrac este atent formulat pentru a ajuta la reglarea glicemiei, imbunatatirea raspunsului insulinic si protejarea pancreasului.
Varza este o leguma bogata in fitonutrienti si vitamine (A, C si K), antioxidanti naturali care previn aparitia cancerului si a bolilor de inima prin neutralizarea radicalilor liberi. Acesta este un produs recomandat in curele de slabire.
Iodul contribuie la normalizarea functiei cognitive, sustine un metabolism energetic normal, contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, contribuie la mentinerea sanatatii pielii, contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide.
Indicat in limitarea efectelor negative produse de fumatul cronic. Faciliteaza detoxifierea si intareste sistemul imunitar in special in cazul fumatului si a consumului cronic de alcool. Sustine buna functionare a sistemului respirator.
Produsul este un supliment alimentar cu rol de reglare a metabolismului glucidelor si lipidelor, recomandat tuturor persoanelor care isi doresc sa scape de kilogramele in plus. Totodata, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism si scaderea nivelul de colesterol si trigliceride din sange, minimizand riscul bolilor cardiovasculare.
Preparatele din Silur sunt complementare in: inflamatii subacute si acute a ochilor, conjunctivite, blefarite, inflamatii ale glandelor lacrimale, traumatisme ale ochiului care s-ar putea degenera in serpens corneae, combaterea oboselii och
Crema are rol in ameliorarea durerilor reumatice, musculare si articulare. Crema are actiune antiinflamatoare; analgezica; tonic venos; stimuleaza circulatia la nivelul articulatiilor.
Plantele medicinale folosite ca materie prima pentru ceaiurile Hypericum sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel Incat putem garanta eficienta maxima si puritatea produsului, prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, ierbicide, insecticide si Ingrasaminte chimice.
Capsule Hyper Pros reprezinta un supliment alimentar cu rol adjuvant in mentinerea sanatatii prostatei. Principalele principii active ale plantelor continute: uleiuri volatile, mucilagii, antociani, fridelina, critaurina, triterpene, fitosteroli, saponine triterpenice, lactone, acizi grasi, flavonoide, taninuri, vitamine (A, C, complexul B), minerale si oligoelemente.
Suplimentul alimentar Cardiobor este un produs atent formulat in baza observatiilor din cadrul studiului clinic pilot efectuat la Centrul de Cardiologie a Universitatii din Craiova ce a fost condus de Dr. C. Militaru.
Ceaiul Hyper-Tum este un produs atent formulat pentru sustinerea organismului in timpul administrarii tratamentelor cu citostatice si a radioterapiei.
Favorizeaza fluidizarea si eliminarea secretiilor de pe caile respiratorii. Contribuie la calmarea tusei, a inflamatiilor si a iritatiilor de pe caile respiratorii. Actiune emolienta, antispastica, secretolitica, expectoranta si antiseptica.
Suplimentul alimentar Infostim este un produs atent formulat pentru managementul starilor de oboseala, surmenaj intelectual, suprasolicitare informationala si hipersensibilitate.