Dr.Mayer

Sortare dupa
Dus bucal ce indeparteaza bacteriile atat din spatiile interdentare cat si din pliurile gingiilor din jurul dintilor, acolo unde periile si ata dentara nu pot ajunge.
Periuta electrica sonica reincarcabila cu actiune de curatare puternica si dinamica in reducerea placii bacteriene si eficienta dovedita clinic.
Rezerva 2 capete periuta sonica RBH20PLUS, pentru GTS2060/GTS2050UV/GTS2000 de la Dr.Mayer.
Rezerva capete periuta electrica GTS2080 Dr.Mayer.
Rezerva capete pentru dusurile bucale WT6000.
Periuta electrica sonica cu actiune dinamica de curatare ce asigura un periaj delicat si eficient.
Periuta de dinti dotata cu peri soft ce constituie modul perfect de a transforma periajul dentar al copilului dumneavoastra intr-o experienta placuta si eficienta.
Periuta electrica sonica cu eficacitate dovedita clinic de curatare puternica si reducere a placii bacteriene.
Pachet 2 capete pentru periuta electrica Dr.Mayer GTS2065/GTS2065UV/GTS2066.
Perii moi, culoare alba, plastic colorat.
Perii moi, culoare alba, plastic colorat.
Rezerva capete pentru dusurile bucale Dr.Mayer WT5000, RWN50.
Periuta sonica electrica cu sterilizator si eficienta dovedita clinic in reducerea placii bacteriene.
Rezerve de schimb pentru periuta electrica, concepute cu o inclinare conica speciala a fibrelor pentru a se adapta mai bine la forma dintilor dumneavoastra.
Rezerva capete pentru dusurile bucale Dr.Mayer WT3500.
Pachet 2 capete pentru periuta de copii Dr. Mayer GTS1000P Pink.
Perii moi, culoare alba, plastic colorat.
Dus bucal portabil ce Indeparteaza bacteriile in profunzime, dintre dinti si de sub linia gingiilor acolo unde periajul și ata dentara nu ajung.
Periuta de dinti electrica dotata cu peri moi, special conceputa pentru a transforma periajul dentar al copilului dumneavoastra intr-o experienta placuta si eficienta.
Periuta electrica sonica reincarcabila cu actiune de curatare puternica si dinamica in reducerea placii bacteriene si eficienta dovedita clinic.
Periuta electrica sonica cu eficacitate dovedita clinic de curatare si reducere a placii bacteriene, pentru a pastra dintii mai puternici si mai sanatosi pe o perioada indelungata de timp.
Dus bucal portabil ce indeparteaza bacteriile atat dintre dinti cat si din pliurile gingiilor, acolo unde periutele si ata dentara nu pot ajunge.