CeraVe

CeraVe
Sortare dupa

Povestea CeraVe a inceput in anul 2005, atunci cand oamenii de stiinta au cazut de acord asupra faptului ca cele mai multe dintre problemele de piele (acneea, dermatita atopica, xeroza, psoriazisul) au un element comun: o bariera cutanata compromisa. Gama de produse CeraVe a fost dezvoltata in colaborare cu medicii dermatologi si are la baza 3 ceramide esentiale, care restabilesc bariera pielii.

Cele 3 ceramide identice cu cele existente in structura pielii umane sunt livrate cu ajutorul Tehnologiei Emulsie Multiveziculara, cu eliberare graduala, care face ca pielea sa fie hidratata intreaga zi, dupa o singura aplicare. Astfel, pielea este mai hidratata, iar integritatea barierei pielii este pastrata.

Formulele CeraVe contin ingrediente certificate si testate de catre medici, combinate in formule adaptate fiecarui tip de piele. De la acidul hialuronic, care contribuie la mentinerea unui nivel optim de hidratare, pana la acidul salicilic util unei exfolieri blande, ingredientele CeraVe sunt recunoscute pentru eficacitatea lor ridicata.

Gama de produse CeraVe include creme hidratante si reparatoare, geluri de curatare spumante, apa micelara, uleiuri de curatare spumante si hidratante, toate acestea adresandu-se in mod particular unui anumit tip de piele sau unei anumite zone a pielii : ten, corp, maini, picioare. Cu CeraVe beneficiezi de o ingrijire blanda si eficienta, pentru o piele cu aspect sanatos si o stare de bine!