Isdin

Sortare dupa
Crema pentru conturul ochilor reduce aspectul umflat, estompeaza cearcanele si imbunatateste elasticitatea pielii. Contine Oxid de vitamina K.
Ser corector recomandat pentru reducerea aspectului petelor relationate cu hiper-pigmentarea cauzata de diversi factori.
O combinatie de ser antioxidant pe timpul zilei si un ser reparator pentru noapte.
Crema faciala pentru uz zilnic cu efect remodelator, anti-glicare si anti-poluare, cu o formula bogata in Syn-Hycan si acid hialuronic reticulat, ce ajuta la redefinirea si remodelarea fetei.
FotoUltra este un fluid cu actiune de depigmentare care deschide si uniformizeaza tonul pielii.
Protectie solara faciala in faza apoasa, cu tripla actiune impotriva fotoimbatranirii, care ofera o textura proaspata cu absorbtie rapida, pentru utilizarea zilnica.
Fiolele contin o combinatie de ingrediente cu actiune anti-imbatranire si hidratanta care intinereste in mod vizibil aspectul tenului.
O combinatie eficienta de compusi cu proprietati de depigmentare care ajuta la prevenirea si la tratarea dimensiunii si numarului de pete pigmentare.
Ser facial antioxidant, cu un puternic efect antioxidant, care reduce semnele imbatranirii provocate de soare, la nivelul pielii.
FotoUltra este un fluid pentru protectie solara care ofera o protectie impotriva radiatiilor UVA de trei ori mai mare decat valoarea minima ceruta de la un produs pentru protectie solara cu SPF 50.