Mayam

Sortare dupa
Uleiul esential de vetiver este des utilizat in parfumerie pentru mirosul sau profund, tenace, cu note pamantii, fiind si fixator pentru parfumuri. In aplicatii pe piele este folosit pentru efectul de stimulare a circulatiei sanguine si limfatice.
Untul de shea extrem de bogat in fitosteroli, polifenoli si acizi grasi esentiali, protejeaza pielea, este nutritiv si emolient. Regenereaza pielea si parul. Este purificat, prin urmare are un miros neutru si culoare alba.
Uleiul de Babassu este protector, emolient, regenerator, previne deshidratarea si imbatranirea prematura a pielii. Se absoarbe repede, lasand pielea matasoasa si catifelata, fara senzatie de pelicula grasa. Confera vitalitate si stralucire firelor de par; util pentru scalp uscat, par deteriorat, casant.
Planta este originara din India unde este denumita Gotu Kola si in insulele tropicale din Oceanul Indian si creste in salbaticie in locuri umede, mlastinoase si intunecoase. Este una dintre cele mai importante ierburi in medicina Ayurvedica.
Recunoscut pentru efectul anti-inflamator si reparator al pielii, este eficient in calmarea iritatiilor, ingrijirea pielii sensibile, a pielii afectate de roseata, cuperoza, eczeme sau arsuri solare.
Uleiul de kukui este un ulei foarte penetrant, regenerator, util atat in ingrijirea parului cat si pentru aplicatii pe piele. Potrivit in special pentru tenurile mixte, grase, cu tendinte acneice dar si pentru pielea deteriorata sau afectata de iritatii, eczeme, psoriazis.
Uleiul de macadamia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, este nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii cutanate. Este un ulei protector cu o absorbtie rapida si textura usoara. Reechilibreaza tenul gras si mixt.
Este folosit pentru a imbunatati fermitatea pielii, restaureaza vitalitatea si tonusul pielii. Este benefic in particular pentru ingrijirea bustului, ingrijirea postnatala, aplicatii pe fata, gat si decolteu.
Uleiul Monoi de Tahiti sau "ulei parfumat" este perfectionat de peste 2000 de ani de catre femeile polineziene pentru a proteja si rasfata pielea si parul. Este un ulei exotic preparat in mod traditional, ce confera o senzatie unica pentru piele.
Ricinul este o planta anuala ornamentala, raspandita in zonele tropicale dar si in cele cu climat temperat. Tulpina are culoare verde sau rosie, florile sunt de un rosu intens, iar fructul este o capsula ce contine 3 seminte bogate in ulei.
Cu proprietati antioxidante forte si un continut remarcabil de substante anti-inflamatoare si anti-radicalare, uleiul de rodie este o alegere buna pentru aplicatii de combatere a ridurilor, anti-age, de stimulare a regenerarii pielii, de redensificare si sporire a elasticitatii cutanate.
Produs in Romania, este un ulei esential foarte apreciat in aromaterapie si cosmetica, este utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate si regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului si calmarea sistemului nervos dar si pentru parfumul sau unic.
Uleiul esential obtinut prin distilarea frunzelor si ramurilor tinere ale arborelui de Niaouli, originar din Noua Caledonie, are virtuti recunoscute si apreciate de mult timp. Este un antiseptic natural regasit si in numeroase preparate farmaceutice, actionand ca agent antibacterian si antiviral puternic.
Are proprietati antibacteriene si antifungice de exceptie fiind util in deodorante sau preparate pentru ingrijirea pielii cu probleme, a scalpului si a picioarelor. Este apreciat si pentru efectul de stimulare a circulatiei periferice si de drenare limfatica.
Cu mirosul sau dulce aromatic, este o esenta cu actiune tonifianta, imunostimulatoare, reduce stresul si oboseala. Are proprietati antivirale, antiseptice, antiinfectioase si antalgice.
Activ cosmetic cunoscut pentru efectul antirid, exfoliant, de stimulare a reinnoirii celulare cutanate, de estompare a ridurilor si petelor pigmentare. Compozitie exclusiv vegetala obtinuta din fructe.
Apa de tei este un veritabil calmant cutanat ce aduce beneficii pielii sensibile sau iritate. Ilumineaza si netezeste tenul, iar pentru par este un ingredient de infrumusetare si fortificare.
Acest ingredient autobronzant de origine naturala permite realizarea foarte usoara a cremelor si lotiunilor autobronzante sau a nuantatoarelor. DHA induce o colorare a straturilor superioare ale pi
Asigura conservarea eficienta a unui spectru larg de cosmetice preparate acasa: creme, lotiuni, tonere, geluri, produse de igiena. Este un conservant economic, usor de folosit si aprobat pentru utilizarea in cosmeticele bio.
Foloseste unde ultrasonice pentru difuzarea de uleiuri esentiale. Produce vapori reci, capacitate 500 ml, telecomanda, lumina ambientala LED 4 culori, foarte silentios.
O argila de origine vulcanica, provenita din Maroc, renumita pentru proprietatile exceptionale de curatare si ingrijire a pielii si parului. Absoarbe grasimea si impuritatile, se foloseste sub forma de masca, gomaj, ca sampon sau impachetari.
Guma xanthan este un agent de ingroşare şi gelifiant produs printr-un procedeu biotehnologic pe baza de zaharuri, prin fermentare de catre bacteria Xanthomonas campestris.
Este o substanta microproteica obtinuta din grau, compusa din aminoacizi similari cu cei prezenti in par. Este un activ reputat pentru ingrijirea parului ca fortifiant si protector cu efecte imediate. Pentru piele este un factor de ingrijire, imbunatatire si mentinere a hidratarii.
Piatra de alaun este un produs natural, un mineral recunoscut pentru proprietatile sale astringente, antibacteriene si hemostatice. Este ideal ca deodorant.