Republica Bio

Sortare dupa
Caju neprajit/necopt si fara gluten reprezinta o sursa de energie si grasimi sanatoase, fibre, proteine, antioxidanti si minerale importante pentru mentinerea sanatatii.
Fulgisorii de porumb crocanti sunt ideali pentru un mic dejun sanatos, hranitor si cu un gust delicios, care ii va incanta pe cei mici.
Miere naturala ecologica din flori de tei, cu zaharuri naturale usor asimilate de organism.
Semintele de canepa crude si fara gluten reprezinta o sursa vegetala buna de proteine (inclusiv cei 9 amioacizi esentiali), de acizi grasi (in special omega 6 si 3), fibre si minerale importante pentru mentinerea sanatatii.
Formula proteica de o valoare nutritiva ridicata, Vegan Protein 70% este o combinatie premium de 3 extracte proteice vegetale. Contine toti aminoacizii esentiali, toti aminoacizii din categoria BCAA si o cantitate ridicata de proteina (70 de grame la 100 de grame de produs).
Sanatele BIO cu ciocolata neagra, zmeura si orez brun, fara gluten, certificate ecologic.
Brain Food este o formula exclusiva a Republica Bio, realizata cu scopul de a sustine sanatatea sistemului nervos si rezistenta acestuia la stres.
Chlorella Republica Bio are perete celular spart pentru o mai buna absorbtie si are origine non-China.
Miere naturala ecologica poliflora din flori de munte, cu zaharuri naturale usor asimilate de organism.
Sanatele BIO cu naut, linte si piper, fara gluten, certificate ecologic.
Sanatele BIO cu orez negru si piper, fara gluten, certificate ecologic. Produse in Italia, din ingrediente alese, cu origine non-China.
Lintea rosie cruda si fara gluten este o sursa vegetala bogata de proteine, fibre, antioxidanti, vitamine si minerale importante pentru mentinerea sanatatii.
Mierea de Manuka Melora MGO 525+ este miere cruda monoflora, 100% pura, certificata pentru autenticitate si nivel de bioactivitate de laboratoare independente, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.
Pernutele crocante cu crema de ciocolata si alune sunt ideale pentru un mic dejun sanatos, hranitor si cu un gust delicios, care ii va incanta pe cei mici. Sunt potrivite pentru dieta vegetariana.
Sanatele bio cu ciocolata neagra, orez brun si porumb, fara gluten, certificate ecologic. Produse in Italia, din ingrediente alese, cu origine non-China, sunt potrivite pentru dieta vegana.
Bicarbonatul de sodiu este un produs potrivit pentru dietele raw, vegan/vegetarian, este testat fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.
Ciococino a fost creata special pentru copii si iubitorii de ciocolata adevarata, avand o reteta ce combina 3 superalimente ecologice (cacao, carob si zahar de cocos) pentru un gust minunat.
Macuchino este un preparat energizant sanatos care contribuie la cresterea vitalitatii si a starii de bine a organismului.
Sarea roz de Himalaya fina fara gluten este potrivita pentru dietele raw, vegan/vegetarian si este testata fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.
Stafidele Sultana crude si fara gluten sunt certificate ecologic, produse in UE si reprezinta o sursa sanatoasa de energie, antioxidanti, vitamine si minerale importante pentru mentinerea sanatatii.
Sanatele bio cu ciocolata neagra, cocos si orez brun, fara gluten, certificate ecologic. Sunt produse in Italia, din ingrediente alese, cu origine non-China. Sunt potrivite pentru dieta vegana.
Inelusele crocante cu miere de la Republica Bio sunt ideale pentru un mic dejun sanatos, hranitor si cu un gust delicios, care ii va incanta pe cei mici.
Formula unica Slim Fit Detox reprezinta o combinatie de superalimente cu proprietati exceptionale.