Pronat

  (62)
Pronat
Sortare dupa
  • Grisine bio, o gustare delicioasa si sanatoasa.
  • Saratelele bio reprezinta o gustare sanatoasa si delicioasa.
  • Combina plantele medicinale functionale cu plantele aromatice, intr-un mix din care rezulta o infuzie cu gust placut, pentru orice moment al zilei.
  • Este un zahar obtinut din seva florilor cocotierului, fiind compus in mare parte din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor.
  • Fulgii de drojdie inactiva sunt o sursa bogata de proteine si de asemenea, au un continut bogat in minerale.
  • Este un zahar obtinut din seva florilor cocotierului, fiind compus in mare parte din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor.
  • Meiul este recomandat pentru fibre, aparat digestiv, piele sanatoasa, reducerea colesterolului, diuretic si tonifiant pentru rinichi.
  • Uleiul din nuca de cocos are proprietati anti-inflamatoare, anti-microbiene, anti-fungice, anti-virale si imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive.
  • Nuca de cocos trasa in ciocolata cu gust foarte bun poate fi consumata in orice perioada a zilei, sustinand necesarul de dulce.
  • Siropul de agave, cunoscut si sub denumirea de Aguamiel este originar din America de Sud, unde este utilizat pe scara larga pentru preparea diverselor bauturi.
  • Unt de arahide prajite Bio, obtinut din arahide, prajite traditional la foc de lemne, recomandat pentru o dieta echilibrata.
  • Caju are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, iar continutul in substante minerale are efect protector asupra sistemului osos.
  • Faina de orez este o forma de faina obtinuta din orez macinat fin. Se deosebeste de amidonul de orez, care este produs, de obicei, prin aburul din orez.
  • Fulgii de porumb sunt o buna sursa de acid folic, sunt foarte bogati in tiamina si au un continut foarte ridicat de fier. Fara adaos de zahar, fara adaos de sare.
  • Selectie de turta dulce delicioasa, potrivita pentru o gustare.
  • Semintele de chia contin cu 700% mai mult omega 3 decat somonul de Atlantic, cu 800% mai mult fosfor decat laptele integral, cu 500% mai mult calciu asimilabil decat laptele, cu 1400% mai mult magneziu decat brocolli, cu 200% mai mult fier decat spanacul, cu 300% mai mult seleniu decat inul, plus o multime de vitamine si aminoacizi esentiali.