Pronat

Sortare dupa
Unt de arahide prajite Bio, obtinut din arahide, prajite traditional la foc de lemne, recomandat pentru o dieta echilibrata.
Algele Arame sunt recoltate manual de pescarii si scafandrii din largul peninsulei din Japonia, fiind initial uscate la soare si apoi luate pentru prelucrare ulterioara.
Ceaiul Bio este delicios, cu gust de fructe, conceput pentru rasfat si relaxare.
Este surprinzator de bogata in anumite minerale benefice – fier, calciu, cupru, mangan, potasiu si vitamina K.
Saratelele bio reprezinta o gustare sanatoasa si delicioasa.
Produs din cereale expandate, pentru consum direct.
Grisine din grau integral, perfecte pentru gustarea dintre mese.
Este un zahar obtinut din seva florilor cocotierului, fiind compus in mare parte din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor.
Produs 100% natural. Acest produs nu a fost tratat cu radiatii ionizate.
Poate contine urme de soia si produse derivate.
Poate contine urme de soia si produse derivate.
Produs din cereale expandate, pentru consum direct.
Este un zahar obtinut din seva florilor cocotierului, fiind compus in mare parte din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor.
Afinele uscate, prin continutul ridicat de vitamine si minerale, ajuta la regenerarea vaselor de sange, la normalizarea glicemiei si la regenerarea purpurei retinei, neutralizarea infectiile din intestin, protejarea organismul impotriva radioactivitatii.
Caju are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, iar continutul in substante minerale are efect protector asupra sistemului osos.
Ceaiul sustine buna dispozitie pentru intreaga zi si ajuta la relaxarea intregului organism.
Materia prima provine din cereale atent selectionate si care respecta parametrii de calitate pre-definiti: umiditate, greutate specifica, dimensiune, impuritati, temperatura si miros.
Mierea cruda nu trece prin procesul de pasteurizare, ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea cruda pastreaza intacte enzimele si vitaminele, fiind astfel mai eficienta in aplicatiile terapeutice.
Bogate in grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), in aminoacizi si minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu etc), taratele de grau au urmatoarele beneficii medicinale: regleaza digestia, sunt emoliente, in special pentru stomac si intestine, laxative, nutritive, reconfortante, remineralizante, tonic general.
Grisine bio, o gustare delicioasa si sanatoasa.
Produs din cereale expandate, pentru consum direct.
Migdalele se pot numara printre alimentele preferate pe care le consumati in mod constant sau le puteti manca doar ocazional.
Produs 100% vegetal, pudra de tapioca se foloseste pentru ingrosarea supelor, a sosurilor, a cremelor, a jeleurilor, a gemurilor sau a dulceturilor, dar si la prepararea deserturilor si a raciturilor rapide cu fructe sau cu legume.
Fulgii de porumb sunt o buna sursa de acid folic, sunt foarte bogati in tiamina si au un continut foarte ridicat de fier.