Dupa plaja

  (27)
Sortare dupa
  • Spray racoritor forte cu 10% panthenol- regenerare intensa dupa arsuri solare- efect extra-racoritor -complex de vitamine A, E, F Spray extra-rac
  • Dr. Max Panthenol este un spray calmant pe baza de panthenol, recomandat pentru ingrijirea pielii iritate dupa expunerea la soare (radiatii UV).
  • Biafin, emulsie cutanata, este cunoscuta pentru proprietatile sale hidratante si emoliente datorita unei formule unice testata dermatologic, imbogatita cu ingrediente hidratante, care protejeaza.
Dupa plaja

Dupa plaja

Chiar daca ai folosit o crema solara cu factor de protectie (SPF) ridicat - absolut necesar daca stai la soare, pielea are nevoie de ingrijire la fel de sporita dupa expunerea la radiatiile ultraviolete, in special daca ai petrecut mult timp la plaja.

Grija pentru o piele sanatoasa
Dermatologii recomanda ca, indiferent de perioada petrecuta la soare, metoda de ingrijire trebuie sa fie la fel de importanta ca cea pe care o aplici pentru protectie. Ca atare, este indicat ca dupa dus sa folosesti un gel reparator dupa plaja, o lotiune reparatoare dupa plaja, un balsam reparator sau o lotiune dupa plaja. Daca expunerea la soare a fost in intervalul orar 10-16, ca metoda suplimentara, poti folosi un spray reparator dupa plaja pentru arsuri dupa plaja sau o lotiune de calmare arsuri dupa plaja, acestea avand un rol esential in hidratarea dupa plaja.