A-derma

  (56)
Un pionier al produselor dermato-cosmetice pe baza de plante, Laboratoarele dermatologice A-DERMA au cultivat arta ingrijirii si intretinerii pielii fragile timp de peste 30 de ani, gratie unui ingredient activ, ovazul Rhealba®.
A-derma
Sortare dupa
  • Lotiunea hidrateaza si calmeaza arsurile pielii dupa expunerea la soare. Este prima lotiune dupa plaja care combina acidul hialuronic, un agent de hidratare care compenseaza pierderea hidratarii pielii din pricina expunerii la soare, cu uleiul de vlastari de ovaz Rhealba®, care actioneaza asupra efectelor oxidarii intarziate.
  • Spray-ul protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale razelor UV, intareste bariera cutanata si securizeaza apararea celulara impotriva razelor UV. Este ideal pentru pielea fragila expusa la soare, fiind rezistent la apa.
  • A-Derma sapun dermatologic 100g pentru fata si corp, curata bland si netezeste pielea. Este perfect tolerat de piele, chiar si pe cea mai sensibila, avand un pH adaptat acesteia.
  • Emolient steril pentru tratamentul dermatitei atopice.
  • Apa micelara este un produs de curatare care revolutioneaza curatarea pielii, fiind deosebit pentru pielea sensibila deoarece nu tulbura echilibrul delicat de care aceasta are nevoie pentru a se mentine frumoasa si sanatoasa.
  • Crema de fata A-Derma Biology ofera tenului ingrijirea pe care o merita si il mentine fin la atingere, intocmai ca si matasea.
  • Crema cu ingrijire dermatologica faciala unica si inovatoare, dezvoltata pentru a proteja pielea foarte uscata si fragila.
  • Crema matifianta si versatila de ingrijire completa, cu actiune anti-recidiva*, anti-imperfectiuni si anti-cicatrici rosii sau maronii.

Un pionier al produselor dermato-cosmetice pe baza de plante, Laboratoarele dermatologice A-DERMA au cultivat arta ingrijirii si intretinerii pielii fragile timp de peste 30 de ani, gratie unui ingredient activ, ovazul Rhealba®.

O poveste creata in Franta!

A inceput in anii 1970, când Pierre Fabre, un farmacist din Castres pasionat de botanica, si-a propus sa cultive ovaz, o planta oarecum neglijata, ce a fost folosita ca remediu terapeutic timp de peste trei mii de ani. Aceasta eveniment a marcat inceputul cercetarii extensive care continua si astazi in sud-vestul Frantei.

1982 - Este lansat primul produs pe baza de ovaz: sapunul dermatologic A-DERMA. A vine de la Avoine (ovaz), iar Derma inseamna Dermatologic. Astfel, s-au nascut dermato-cosmeticele pe baza de plante. Cercetarea a progresat si s-a evidentiat un ovaz special, ovazul alb Rhealba®, una dintre cele mai concentrate molecule cu efect calmant. Ovazul dermatologic este acum extrem de cunoscut.

1992 - Doua produse SOS sunt lansate din familii de produse care vor deveni rapid clasice: Epitheliale si Dermalibour. in 1994, apare Exomega, produsul de ingrijire destinat pielii predispuse la atopie.

2009 - Un nou pas inainte este reprezentat de descoperirea vlastarilor de ovaz Rhealba®, chintesenta ovazului Rhealba®, cu ingrediente active chiar mai concentrate care reechilibreaza, calmeaza si repara.

2012 - Conservarea produselor a ramas in urma inovatiei care a dus la crearea cosmeticelor sterile, Exomega DEFI, printr-un proces care elimina toti conservantii si riscul de contaminare, pentru a oferi o grija mai mare celui mai fragil tip de piele.

2015 - Lansarea Epitheliale AH DUO, primul produs de ingrijirea pielii cu efect ultra reparator, destinat indepartarii semnelor ramase pe piele.