Biovene

  (79)

Concepute cu grija pentru tine si planeta noastra

Prezent pe tot globul, din Europa, Orientul Mijlociu si America, brandul nostru porneste de la principiul ca natura, combinata cu stiinta, creeaza cele mai rafinate si accesibile produse cosmetice. Ne procuram cele mai pure ingrediente si ne asiguram ca produsele noastre sunt obtinute cu grija, fara ingrediente daunatoare.

Principii Biovène Barcelona


Kind, All Inclusive

Kind, All Inclusive

Biovène inoveaza produse de calitate premium, dar accesibile si crede ca frumusetea ar trebui sa fie justa – iar religia, culoarea pielii sau regiunea in care ne-am nascut nu ar trebui sa ne limiteze accesul la viata si frumusete.

Frumusete „curata”

Frumusete „curata”

Formulat fara: sulfati, SLS, SLES, parabeni, formaldehide, ftalati, ulei mineral, microplastice, oxibenzona, hidrochinona, Triclosan, Triclocarban si mai putin de 1% de parfumuri sintetice.

Cruelty Free & Vegan

Cruelty Free & Vegan

Iubim animalele - sunt o parte importanta din viata noastra. Suntem mandri sa sustinem organizatia PETA si sa fim complet „Cruelty Free", fara produse testate pe animale.

Iubeste-te pe tine, iubeste-ti planeta

Iubeste-te pe tine, iubeste-ti planeta

Bucura-te de viata, fii iubire: Sentimentul pe care nu-l poti exprima in cuvinte. Iubeste-te pe tine insuti. Pentru ceea ce esti. Pentru ca te respecti pentru cine esti.

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Prin vanzarea produselor, sprijinim fundatia Plant For Planet, care planteaza copaci in Campeche, Mexic. Atunci cand cumparati produse Biovène, contribuiti la plantarea de noi copaci pentru o lume mai buna.

Siguranta

Siguranta

Produsele noastre sunt dezvoltate in conformitate cu cele mai stricte standarde europene pentru produse cosmetice, in special cu Regulamentul (CE) nr. 1223/2009 al Parlamentului European privind produsele cosmetice.

Cele mai vandute produse

Sortare dupa