Vopsea de par

  (322)
Sortare dupa
Vopsea de par

Vopsea de par

Vopsitul parului nu este deloc un proces simplu care se face oricum si cu orice produs care iti este la indemana. Si, in orice caz, inseamna mai mult decat aplicarea unui agent de colorare pe par. De fapt, in cazul oricarei vopsele de par, colorantii permanenti de par (numiti oxidanti: amoniac, peroxidul de oxigen) sunt amestecati cu agentul colorant.

Exista diferite tipuri de coloranti. De asemenea, poti opta pentru o colorare permanenta a parului, sau o colorare semi-permanenta. Colorantii permanenti sunt cei mai nocivi pentru firul de par.

Exista tipuri diferite de vopsea de par, in functie de culoarea pe care o doresti, de producator, de pret, chiar si de gradul de deteriorare a firului de par. Dar, in ciuda varietatii de produse, este foarte important sa stii ca tipurile de vopsea de par trebuie sa aiba si ceva in comun, nu trebuie sa deterioreze foarte mult parul. In general, exista o relatie intre gradul de deteriorare a firului de par si cat trebuie mentinut colorantul pe scalp.

Care este cea mai buna vopsea de par?

  • cea care dureaza mai mult timp;
  • are o gama larga de culori, pentru ca tu sa poti opta pentru culoarea preferata;
  • acopera complet firele de par alb (pentru cazul in care ai multe fire de par alb).

Pe de alta parte insa trebuie sa stii, atunci cand alegi sa te vopsesti, ca o vopsea de par care dureaza include in compozitie substante chimice dure (amoniac, peroxid), trebuie amestecata cu un oxidant inainte de utilizare, este mai putin blanda cu parul.

Daca optezi pentru gama de vopsea de par care se gaseste la farmacie, poti obtine mai multe detalii despre produse de la farmacist, sau te poti informa chiar tu, direct de pe site. Vei afla ca produsele asigura o culoare de durata si o intensitate maxima a culorii, acoperind firele albe, conferind stralucire, sporind intensitatea si stralucirea culorii. Exista, de asemenea, si alte detalii cu privire la vopseaua de par, de exemplu ar trebui sa astepti 15 zile daca parul este permanent sau a fost tratat chimic si de asemenea ar trebui sa mai astepti daca parul tau a fost tratat cu henna.