Scutece rezistente la apa chilotei (5)

Sortare dupa
Pampersul de baie de unica folosinta Huggies Little Swimmers® are parti laterale care se deschid usor pentru o potrivire reglabila.
Cel mic se poate balaci in voie cu Pampers Splashers, scutecele-chilotel pentru inot! Absorbante la interior, impermeabile la exterior, scutecele-chilotel pentru inot Pampers Splashers nu se umfla cu apa, asa cum fac scutecele obisnuite.
Copilul tau se poate balaci in voie cu Pampers Splashers, scutecele-chilotel pentru inot! Absorbante la interior, impermeabile la exterior, scutecele-chilotel pentru inot Pampers Splashers nu se umfla in apa, asa cum fac scutecele obisnuite.
Carryboo este un brand premium de scutece ecologice frantuzesti, hipoalergenice, ce respecta bebelusul si planeta.
Huggies Little Swimmers este facut dintr-un material special, care nu se umfla in contact cu apa.
Scutece rezistente la apa chilotei

Scutece rezistente la apa chilotei

Atunci cand alegi tipul de scutece pentru bebelusul tau trebuie sa iei in calcul cateva aspecte cum ar fi:
marimea:

  • marimea scutecului se calculeaza dupa greutatea copilului. Informatiile de care ai nevoie sunt trecute pe pachet.
  • confortul: scutecul trebuie sa fie dintr-un material confortabil pentru pielea sensibila a bebelusului. Daca are pielea foarte sensibila, trebuie sa stii ca exista scutece speciale, poate este mai bine sa le incerci pe acestea.
  • nivel de absortie: se poate verifica foarte simplu nivelul de absorbtie al unui scutec, verificand cat de uscata ramane pielea copilului. Ia in calcul si faptul ca pielea trebuie sa ramana uscata si pe linia scutecului, pentru a evita iritatiile.
  • tipul de scutec: trebuie sa tii cont si cat de activ este copilul. Exista scutece gandite special pentru copii care au inceput sa mearga de exemplu, pentru cei care invata sa o faca, pentru cei care invata trecerea la olita, sau pentru cei care invata sa inoate.


Pentru inot, de exemplu, exista scutece impermeabile care se gasesc intr-o multitudine de produse, de la scutece la pantalonasi (scutece rezistente la apa chilotei). Exista scutece de apa de unica folosinta si scutece de apa refolosibile (lavabile).


Inainte de a decide ce fel de scutec vrei pentru copilul tau, trebuie sa stii un lucru important: scopul scutecului de inot nu este acela de a impiedica apa sa patrunda in el, fiindca oricum acest lucru este imposibil. In plus, nici iesirea lichidelor nu poate fi impiedicata, fiindca odata ce stratul absorbant se imbiba cu apa din piscina, scutecul practic nu-si mai face treaba. Scopul scutecului de inot este cu totul altul: iesirea materiilor solide din scutec. Nu uita ca materiile fecale pot contine paraziti care ar putea reprezenta un pericol pentru ceilalti copii. Acesta este motivul pentru care este foarte important cum alegi tipul de scutec pentru inot.