Produse anti paduchi (17)

Sortare dupa
Dezanoplum are actiunea mecanica, motiv pentru care paduchii si ouale acestora nu devin rezistenti la actiunea produsului, astfel, poate fi folosit de fiecare data cand apar paduchi.
Spray-ul Paranix a fost testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace pentru eliminarea paduchilor de cap.
Lotiunea tratament Parasidose elimina paduchii si lindinile dupa o singura aplicare de 15 minute. Actioneaza prin asfixierea paduchilor si lindinilor,
Paranix este aliatul parintilor si copiilor in lupta contra paduchilor de cap.Mod de utilizare:Utilizati Paranix pentru Preventie in fiec
Samponul Santaderm Parasites indeparteaza si distruge formele vii si ouale paduchilor si previne pediculoza. Produsul nu contine insecticide de natura chimica, prin urmare paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingredientele sale.
Samponul SantaDerm ParasiteS este testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora.
Losinit este un dispozitiv medical aplicabil pe par si scalp pentru indepartarea paduchilor de Pediculus capitis si prevenirea aparitiei oualor acestora. Solutia actioneaza prin mijloace pur fizice.
Elimina paduchii de cap si ouale acestora.
Neemul a fost folosit in India din timpuri stravechi si este mentionat in textele antice ca fiind un arbore sacru, tamaduitorul tuturor bolilor.
Dr.Hart Lotiune impotriva paduchilor este un dispozitiv medical aplicabil pe par si scalp pentru indepartarea paduchilor de cap (Pediculus capitis).
Elimina paduchii si lindinile intr-o singura aplicare de 15 minute. Elimina paduchii si lindinile intr-o singura aplicare de 15 minute. Fara insectici
Lotiune Med impotriva paduchilor Seboradin se foloseste atat pentru combaterea paduchilor, cat si drept preparat preventiv in perioadele de risc marit de infestare, fiind un produs medical.
Seboradin MED Tratament impotriva paduchilor si lindinilor se foloseste atat pentru combaterea paduchilor, cat si drept preparat preventiv in perioadele de risc marit de infestare, fiind un produs medical.
Spray-ul Med impotriva paduchilor Seboradin se recomanda pentru a elimina paduchii si lindinii.
Introduce o noua generatie de solutii impotriva paduchilor de cap, cu o formula superioara cu actiune dubla.
Samponul Paranix Extra Strong  este testat  si dovedit clinic  a fi un tratament eficient impotriva paduchilor de cap si oualor acestora.
Se foloseste impotriva paduchilor si preventiv impotriva inmultirii celor deja existenti.
Produse anti paduchi

Produse anti paduchi

Paduchii de cap se numesc in termeni medicali pediculoza. Este o afectiune care apare destul de des in ultimii ani in perioada inceperii anului scolar. Paduchii se transmit foarte usor prin contact direct cu parul altor persoane. De asemenea, se pot transmite prin folosirea in comun a unor obiecte: pieptene, haine, perii, accesorii de par. Paduchii pot sa supravietuiasca perioade scurte de timp pe diverse obiecte. Paduchii nu pot sari de la o persoana la alta.

Ce sunt paduchii
Paduchii sunt niste insecte foarte mici care se hranesc cu sange uman. Sunt greu de observat printre firele de par. Ouale de paduchi (lindine) sunt greu de observat.

Ce trebuie sa stii despre paduchi

 • prefera locurile calde si ferite: spatele urechii, baza gatului;
 • igiena nu ii influenteaza intotdeauna;
 • nu au preferinte pentru parul lung;
 • nu sunt purtatori de boli, dar pot favoriza infectii la nivelul scalpului;
 • supravietuiesc spalarii parului.

Ce faci atunci cand in scoala copilului tau sunt cazuri de paduchi

 • nu asculta sfaturile binevoitorilor, consulta doar medicul de familie, pediatrul sau farmacistul.
 • retine ca remediile traditionale, precum gazul, pot afecta sanatatea copilului si nu este sigur ca au un efect asupra paduchilor.

Simptomele paduchilor
In cele mai multe cazuri, paduchii nu provoaca disconfort. Cel mai des intalnit simptom este mancarimea scalpului, care se poate manifesta si la cateva saptamani dupa infestare.

Tratamentul anti-paduchi
Tratamentul consta de fapt intr-o serie de masuri care trebuie luate, precum:

 • poti lua de la farmacie produse anti-paduchi, la recomandarea medicului pediatru, a medicului de familie sau a farmacistului. Acestia iti vor explica modul in care se foloseste produsul prescris.
 • obiectele de vestimentatie trebuie spalate in apa fierbinte. Daca nu este posibil, hainele trebuie depozitate in saci de plastic vreme de 2 saptamani.
 • saltelele de pat, fotoliile trebuie aspirate.
 • ajuta daca se umezeste parul cu o solutie de apa cu otet si se inveleste capul cu un prosop, pentru 15 minute.
 • copiii trebuie invatati sa nu foloseasca obiecte de toaleta in comun.

Se recomanda consultarea medicului pentru alte modalitati de tratament si ingrijire.