Vivani

Sortare dupa
Aceasta este o ciocolata foarte cremoasa, cu cea mai fina aroma de vanilie. De asem
Ciocolata alba crocanta bio, cu bile de orez crocant, inconjurat de ciocolata alba cremoasa. Este potrivita pentru toti cei carora le place dulcele crocant.
Vivani ciocolata neagra cu menta bio este o ciocolata neagra foarte fina, cu o umplutura cremoasa de menta. Este racoroasa si amara, iar procentul de cacao este de minimum 68%.
Ciocolata din boabe de cacao de calitate superioara. Boabele de cacao Arriba sunt crescute de micile organizatii de fermieri din padurile Ecuadorului, zona originala a boabelor de cacao.
Ciocolata bio Vivani cu 50% cacao din Panama si cu zahar din flori de cocos. Continut ridicat de cacao si dulceata subtila, o compozitie pentru iubitorii de lapte integral si ciocolata neagra deopotriva.
Ciocolata contine alune tocate, cacao si vanilie bourbon. Indulcit cu zahar brut din trestie.
O ciocolata care se topeste in gura, cu alune proaspat prajite. Un deliciu superior, crocant si hranitor.
Cea mai buna ciocolata cu lapte umpluta cu un amestec cremos de nuag cu alune, topit in gura. Are un gust si mai bun direct de la frigider.
Ciocolata pentru acoperirea pralinelor, deserturilor, prajiturilor sau produselor de patiserie.
Boabele de cacao Arribade cea mai inalta calitate sunt crescute de micile cooperative de fermieri din padurile din Ecuador, tara de origine a boabelor de cacao.
Ciocolata neagra fina este rafinata cu o aroma fructata de portocale. Ciocolata este preferata in special in perioada rece de iarna.
Aceasta ciocolata bio este o ciocolata care se topeste in gura intr-o compozitie cu doua straturi: pe de o parte va puteti delecta cu ciocolata alba cremoasa si, pe de alta parte, cu ciocolata cu lapte, rafinata cu cel mai bun espresso.
Ciocolata nugat neagra intr-un duo cu ciocolata alba, care a fost rafinata cu chipsuri de espresso crocante. Pofta de viata italiana ca un latte macchiato intr-o cafenea de strada.
Ciocolata neagra cu ghimbir, curcuma si zahar de cocos bio de la Vivani. Impresiile picante si fierbinti de ghimbir bio si turmeric bio se adauga la gustul unic de cacao bio.
Vivani a mers pana la aprovizionare si produce ciocolata fina ecologica, fara grasimi vegetale sau derivate din soia cu un procent de 85% cacao.
Aceasta ciocolata cu 44% cacao este o adevarata experienta gustativa. Cu zahar din floarea de nuca de cocos, sarata cu sare incasa de inalta calitate si dulce cu aschii crocante de caramel.
Vivani Amaretto cu ciocolata bio neagra si martipan. Aceasta inseamna ca fiecare anotimp poate fi indu