Phyto Biocare

Sortare dupa
Contine flavonoide si terpenoide (ginkgolide), alaturi de care se mai gasesc importante cantitati de polizaharide complexe, polipeptide, vitamine din grupul B, vitamina C, beta-caroten, minerale (Ca, Mg, Fe, P), microelemente (Se, Zn), polifenoli si fitosteroli.
Ginsengul asiatic (Panax ginseng) denumit si ginseng chinezesc sau corean, este o planta perena, care creste incet in flora spontana a muntilor impaduriti din nord-estul Chinei si din peninsula Coreeana.
Phyto cerebral pulbere este un tonic cerebral si un adaptogen, care poate fi folosit pentru intarirea capacitatii intelectuale si a memoriei, pentru cresterea rezistentei la stres si efort fizic si/sau intelectual, pentru intarirea sistemului imunitar,
Pulberea de ovaz verde (Avena sativa) este un supliment alimentar obtinut prin inghetarea la -40 grade Celsius, apoi uscarea lenta sub vid avansat si macinarea foarte fina (200 mesh) a frunzelor tinere de ovaz verde, recoltate atunci cand au inaltimea de 20-25cm.
Pulberea de grau verde (Triticum aestivum) este un supliment alimentar obtinut din plantele tinere de grau verde, recoltate atunci cand au inaltimea de 18 - 20 cm.
Maca (Lepidium meyenii) sau „ginseng andin” este o planta erbacee bienala din familia Cruciferelor, care creste in special in Peru si Bolivia, unde este cultivata in zone din muntii Anzi, la o altitudine de 3.500 - 4.200 metri.
Supliment alimentar sub forma de capsule masticabile, ce contin ulei de peste marca Epax 1500 TGN foarte concentrat in omega 3, plus vitaminele D, A, C, si E.
Plantele tinere de orz reprezinta o sursa complexa de nutrienti foarte valorosi, necesari organismului uman ca aport zilnic: proteine, fibre vegetale, vitamine (A, B, C, E, P) minerale (K, Fe, Ca, Mg), microelemente (Mn, Zn, Cu), clorofila.
Lucerna contine o cantitate mare de enzime, betacaroten, vitaminele B6, C (mai multa decat citricele), E, D, K si U, precum si minerale (calciu, fosfor, fier, potasiu, magneziu).
Am pus impreuna doua adaptogene redutabile si doua plante recunoscute pe plan mondial si utilizate de sute (mii) de ani pentru efectul lor tonic si regenerant.
Pulberea de spirulina este un supliment alimentar care, daca este introdus in dieta zilnica, poate aduce reale beneficii pentru sanatatea omului.