Ulcer si gastrita (10)

Sortare dupa
Susține buna funcționare a tractului digestiv si ajuta la eliminarea disconfortului intestinal.- sedativ, calmant;- stomahic (stimuleaza secreția
Refalgin este un dispozitiv medical cu actiune mecanica, indicat in tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclus
Refalgin este un dispozitiv medical cu actiune mecanica, indicat in tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclus
Recomandat pentru arsurile gastrice, ajuta la normalizarea productiei de suc gastric si restabileste echilibrul microbiotei intestinale.
Sangastrin normalizeaza si mentinere functia secretorei a stomacului, emolient, balsamic asupra mucoasei gastrice, mentine motilitatea gastrica optima, protejeaza mucoasa gastrica si intestinala, detoxifiant, contribuie la mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a stomacului, sustine capacitatea de autoaparare prin protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si sustine sistemul imunitar .
Plant Extrakt muguri de smochin este un produs care ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari gastrice si gastro-duodenale.
Gastroprotect capsule optimizeaza buna functionare a stomacului, imbunatateste digestia, creste pofta de mancare, imbunatateste activitatea intestinala, amelioreaza durerile.
Ciuperca Hericium (lion’s mane sau coama leului) creste spontan in aproape toate regiunile globului, pe diversi copaci (stejari, artari, paltini, fagi, nuci), cultivarea ei incepand in anii 50 ai secolului trecut in China, raspandindu-se mai apoi in Japonia si pe alte continente.
Asociat tratamentului cu antibiotice, restabileste echilibrul microbiotei intestinale si previne aparitia diareei.
O solutie naturala pentru ameliorarea balonarii si disconfortului abdominal. Restabileste echilibrul microbiotei intestinale si sprijina functionarea normala a sistemului digestiv.
Ulcer si gastrita

Ulcer si gastrita

Suplimente alimentare pentru ulcer si gastrita