USP

Sortare dupa
Pelavo® Sinus contine o combinatie de ingrediente naturale atent selectionate, cu actiune sinergica, pentru a sustine sanatatea tractului respirator si sistemul imunitar al copiilor.
Estabiom® Junior este un produs unic pentru copii, pe baza de probiotice, prebiotice, vitamina D3 si beta-glucan pentru a sustine echilibrul florei intestinale.
Stoperol Rehydro, solutie de electroliti pentru rehidratarea organismului, bazata pe recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
ISKIAL JUNIOR solutie orala sustine potentialul maxim al copiilor, fiind un produs unic si inovator pe baza de DHA, ulei din ficat de rechin si vitamina D3.
Contine o combinatie de ingrediente naturale atent selectionate, cu actiune sinergica, pentru a sustine sanatatea tractului respirator si sistemul imunitar al copiilor.
Estabiom este un brand al companiei USP, liderul pietei farmaceutice de Consumer Healthcare din Polonia (medicamente fara prescriptie medicala, dispozitive medicale si suplimente alimentare).
Special create pentru copii, acadelele Herbitussin® cu aroma de zmeura contin ingredient atent selectionate: extracte de musetel si nalba-mare, ulei de salvie si vitamina C.
Ofera copiilor cu varsta de peste 1 an si adulti o formula complexa pentru a calma tusea seaca si raguseala.