Alergii (1)

Sortare dupa
Alergii

Alergii

Dacă nu astepti niciodata primavara cu nerabdare inseamna ca si tu suferi de alergii, o reactie imuna exagerata pe care organismul o are fata de anumiti factori favorizanti. Afla care sunt medicamentele sau gelurile pentru alergii cutanate, alergii alimentare ori, de exemplu, spray-urile pentru alergia la ambrozie, disponibile fara reteta, cu livrare rapida la tine acasa, sau in cea mai apropiata farmacie.


Iata care sunt simptomele comune
Bolile alergice, din ce in ce mai frecvente in lumea moderna, au un impact major asupra calitatii vietii. Episoadele de stranut, nasul infundat, secretiile nazale apoase, mancarimile la nivelul nasului, gatului si ochilor, inrosirea ochilor cu lacrimare excesiva - toate acestea sunt semnele principale ale unei alergii. In cazuri severe, se produce afectarea cailor respiratorii, cu dificultati in respiratie sau respiratie suieratoare, tuse seaca si senzatia de apasare in piept.


Invinge alergiile!
Denumiti si triggeri, alergenii pot fi diversi: fum de tigara, par de animal de companie, acarieni de praf, latex, agenti poluanti din mediu, lactate, arahide, soia, grau, fructe de mare, oua, insa si anumite medicamente sau plante precum ambrozia. Tratamentul medicamentos al alergiilor respiratorii este unul de tip simptomatic, al carui efect este gestionare si de ameliorare semnificativa a simptomatologiei.