Medicamente alergii

  (11)
Sortare dupa
 • Fenistil Gel contine o substanta activa ce apartine unui grup de medicamente numite antihistaminice. Fenistil Gel este utilizat pentru calmarea mancarimilor asociate cu eruptii ale pielii, urticarie, intepaturi de insecte, arsuri solare si arsuri superficiale.
 • Ce este Dermodrin si pentru ce se utilizeazaDermodrin apartine clasei de medicamente denumite antihistaminice pentru uz topic si este un ungu
 • Fenistil Gel contine o substanta activa ce apartine unui grup de medicamente numite antihistaminice. Fenistil Gel este utilizat pentru calmarea mancarimilor asociate cu eruptii ale pielii, urticarie, intepaturi de insecte, arsuri solare si arsuri superficiale.
 • Claritine ajuta la reducerea simptomelor alergiei impiedicand efectele unei substante numite „histamina”, care este produsa in corp atunci cand sunteti alergic la ceva.
 • Calemo 1 mg/g gel contine substanta activa maleat de dimetinden, care are efecte antihistaminice. Pe masura ce gelul patrunde in mod eficient in piele, acesta asigura ameliorarea rapida a mancarimii si iritatiei in doar cateva minute.
 • Substanta activa este propionat de fluticazona, un corticosteroid care, in conditiile utilizarii zilnice, actioneaza impotriva inflamatiei. Acest spray ajuta la mentinerea controlului asupra reactiilor organismului dumneavoastra la factorii alergeni (care declanseaza alergii) prezenti in mediul inconjurator.
 • Ce este Flonidan 10 mg si pentru ce se utilizeazaFlonidan 10 mg contine ca substanta activa loratadina, care apartine unei clase de medicamen
 • Loratadin Vim Spectrum amelioreaza simptomatologia asociata rinitelor alergice (de exemplu: febra fanului).
 • Loratadina Slavia apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de antihistaminice.
 • Pentru ameliorarea simptomelor nazale si oculare ale rinitei alergice sezoniere si perene. Pentru ameliorarea urticarieri cronice (urticarie idopatica
 • Symphoral 10 mg apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de antihistaminice. Antihistaminicele ajuta la reducerea simptomelor alergiei
  Alergii

  Alergii

  Dacă nu astepti niciodata primavara cu nerabdare inseamna ca si tu suferi de alergii, o reactie imuna exagerata pe care organismul o are fata de anumiti factori favorizanti. Afla care sunt medicamentele sau gelurile pentru alergii cutanate, alergii alimentare ori, de exemplu, spray-urile pentru alergia la ambrozie, disponibile fara reteta, cu livrare rapida la tine acasa, sau in cea mai apropiata farmacie.


  Iata care sunt simptomele comune
  Bolile alergice, din ce in ce mai frecvente in lumea moderna, au un impact major asupra calitatii vietii. Episoadele de stranut, nasul infundat, secretiile nazale apoase, mancarimile la nivelul nasului, gatului si ochilor, inrosirea ochilor cu lacrimare excesiva - toate acestea sunt semnele principale ale unei alergii. In cazuri severe, se produce afectarea cailor respiratorii, cu dificultati in respiratie sau respiratie suieratoare, tuse seaca si senzatia de apasare in piept.


  Invinge alergiile!
  Denumiti si triggeri, alergenii pot fi diversi: fum de tigara, par de animal de companie, acarieni de praf, latex, agenti poluanti din mediu, lactate, arahide, soia, grau, fructe de mare, oua, insa si anumite medicamente sau plante precum ambrozia. Tratamentul medicamentos al alergiilor respiratorii este unul de tip simptomatic, al carui efect este gestionare si de ameliorare semnificativa a simptomatologiei.